Τα νέα μοντέλα Ducati Scrambler για το 2022 (vid)

Τα νέα μοντέλα Ducati Scrambler για το 2022 (vid)
H Ducati αποκάλυψε τις Scrambler 1100 Tribute PRO και Ducati Scrambler Urban Motard μέσω του δεύτερου επεισοδίου «Ducati World Premier 2022», αποδίδοντας φόρο τιμής σε έναν διαχρονικό κινητήρα και παράλληλα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία μιας σπορ μοτοσικλέτας.

Το δεύτερο επεισόδιο «Ducati World Premier 2022» είδε το φως της δημοσιότητας με την Ducati Scrambler ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια. Στο βίντεο αποκαλύφθηκαν οι Scrambler 1100 Tribute PRO και Scrambler Urban Motard, που εμπλουτίζουν την γκάμα “Land of Joy” για το 2022.

Η Scrambler 1100 Tribute PRO δημιουργήθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορία του αερόψυκτου δικύλινδρου κινητήρα, πενήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή του. Δημιουργοί είναι οι τεχνικοί της Ducati Scrambler, έχοντας κατά νου τους λάτρεις της σύγχρονης κλασικής μοτοσυκλέτας και της ιστορίας της.

Ducati Scrambler

Για αυτήν τη μοτοσυκλέτα, το Centro Stile Ducati εμπνεύστηκε από τα εμβληματικά στοιχεία της μάρκας από την δεκαετία του 1970, όπως τα ειδικά γραφικά “Giallo Ocra”, το λογότυπο της Ducati της εποχής που σχεδιάστηκε από τον Giugiaro και τις ζάντες με ακτίνες, που είναι μαύρες και συνδυάζονται τέλεια με την νέα εμφάνιση του μοντέλου. Περαιτέρω διακριτικές στιλιστικές λεπτομέρειες αποτελούν οι στρογγυλοί καθρέφτες και η σέλα με ραφές σε καφέ χρωματισμό.

Από τεχνικής άποψης, η μοτοσυκλέτα έχει τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Ducati Scrambler 1100 PRO. Διαθέτει παραδοσιακό και ταυτόχρονα πρωτότυπο σχεδιασμό, ευέλικτο πλαίσιο και κινητήρα 1.079 κ.εκ. που αποδίδει 86 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και ροπή 9.2 χλγρμμ. στις 4.750 σ.α.λ., διαθέσιμη σε μεγάλο ποσοστό από χαμηλές στροφές.

Ducati Scrambler

Η Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO διατίθεται στάνταρ με τρία Riding modes που το καθένα συνδυάζεται με διαφορετική χαρτογράφιση και διαφορετικά επίπεδα Ducati Traction Control (DTC). Επιπλέον, χάρη στον μπροστινό προβολέα τεχνολογίας LED, η μοτοσυκλέτα είναι πάντα ορατή ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

To δεύτερο μοντέλο για το 2022 που παρουσιάστηκε είναι η Ducati Scrambler Urban Motard. Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με urban και σπορ χαρακτήρα. Το όνομα που επιλέχθηκε για το νέο μοντέλο, απευθύνεται σε όλους εκείνους που ζουν και δημιουργούν στην πόλη, με ενέργεια και ενθουσιασμό.

Ducati Scrambler

Η Ducati Scrambler Urban Motard τροφοδοτείται από τον 803 κ.εκ. L-twin κινητήρα με δεσμοδρομικό σύστημα, ο οποίος αποδίδει 73 ίππους στις 8.250 σ.α.λ. και 6,7 χλγρμμ. ροπής στις 5.750 σ.α.λ., προσφέροντας επιδόσεις, ευκινησία στην κίνηση της πόλης και διασκέδαση σε διαδρομές γεμάτες στροφές.

Η αναφορά στον κόσμο της Motard είναι ξεκάθαρη στην επιλογή στοιχείων όπως οι τροχοί 17 ιντσών, το ψηλό εμπρός φτερό, η επίπεδη σέλα και οι πλαϊνές πινακίδες, που είναι τέλεια ενσωματωμένες στο σχέδιο της Ducati Scrambler. Η Urban Motard είναι στάνταρ εξοπλισμένη με προβολέα με LED DRL, χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των μοντέλων Ducati Scrambler, το οποίο συνδυάζεται με το πίσω φως με τεχνολογία full LED.

Ducati Scrambler

Τα μοντέλα εξοπλίζονται προαιρετικά με σύστημα πολυμέσων Ducati (DMS), το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση smartphone με τη μοτοσυκλέτα μέσω Bluetooth, ενώ η θύρα USB που βρίσκεται κάτω από τη σέλα είναι στάνταρ.

Η νέα Ducati Scrambler Urban Motard συμπληρώνει τη σειρά “Land of Joy” 800, μαζί με τα μοντέλα Ducati Scrambler, Ducati Scrambler Icon Dark, Ducati Scrambler Nightshift και Ducati Scrambler Desert Sled. Η Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO είναι μέρος της γκάμας μοτοσυκλετών με τις υψηλότερες επιδόσεις στην οικογένεια Ducati Scrambler, μαζί με τα μοντέλα Ducati Scrambler 1100 Dark PRO και Ducati Scrambler 1100 Sport PRO.

Ducati Scrambler

Αμφότερα τα δύο νέα μοντέλα Ducati Scrambler θα είναι διαθέσιμα στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών Ducati τον Ιανουάριο του 2022. Όλα τα μοντέλα της Ducati Scrambler είναι επίσης διαθέσιμα σε έκδοση 35 kW για τους κατόχους αδειών A2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!