Ο Μπανάια πιστεύει ακόμα στο πρωτάθλημα

Ο Μπανάια πιστεύει ακόμα στο πρωτάθλημα
Ο Πέκο Μπανάια δεν σταματάει να πιστεύει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως οι πιθανότητες είναι εναντίον του.

Μόλις τρεις αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος του MotoGP, με τον Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha να προηγείται με 254 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έναντι 202 του Πέκο Μπανάια της Ducati.

O Ιταλός έχει ένα εξαιρετικό σερί στους τελευταίους 5 αγώνες, έχοντας ανέβει τέσσερις φορές στο βάθρο, μετρώντας μάλιστα δύο νίκες σε Αραγονία και Άγιο Μαρίνο. Η μόνη πίστα που δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες θέσεις ήταν το Σίλβερστον.

Ο Κουαρταραρό έχει την πρώτη του ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα τον ερχόμενο αγώνα στο Μιζάνο, όμως ο Μπανάια αρνείται να τα παρατήσει. «Ο Φάμπιο φέτος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Ήταν ο ταχύτερος εξ’αρχής και σίγουρα κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι ο πιο σταθερός. Είναι ένας φανταστικός αναβάτης. Έχει τώρα την ευκαιρία να κερδίσει, όμως ξέρουμε που χάσαμε τους βαθμούς. Στους τελευταίους αγώνες όμως εμείς κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Βελτιωνόμαστε, μαθαίνουμε και είμαστε πολύ πιο γρήγοροι», ήταν τα λόγια του αναβάτη της Ducati.

Ο επόμενος αγώνας του MotoGP είναι το GP Εμίλια-Ρομάνια στις 22-24 Οκτωβρίου από την πίστα του Μιζάνο.

Image credit: Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!