Η Suzuki Marine μάχεται για καθαρές θάλασσες και ακτές

Η Suzuki Marine μάχεται για καθαρές θάλασσες και ακτές
H Suzuki Marine συνεχίζει το έργο της για καθαρότερες θάλασσες και ακτές με το πρόγραμμα Suzuki Clean Ocean Project, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τα σκουπίδια που ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Τα τελευταία χρόνια, τα θαλάσσια απορρίμματα πλαστικών αποτελούν ένα σημαντικό περιβαλλοντικό ζήτημα, καθώς μια τεράστια ποσότητα τέτοιων αποβλήτων που δεν έχουν συλλεχθεί, εξακολουθούν να πλέουν στις θάλασσες και να ρυπαίνουν τις ακτές.

Για τον λόγο αυτό, η Suzuki Marine πραγματοποιεί δραστηριότητες εθελοντικού χαρακτήρα, σε θάλασσες, ποτάμια και λίμνες, εκεί δηλαδή όπου χρησιμοποιούνται οι εξωλέμβιοι κινητήρες. Η δραστηριότητα ξεκίνησε το 2010 στην Hamamatsu και από το 2011 έλαβε παγκόσμιο χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής, έχουν συμμετάσχει συνολικά πάνω από 8.000 εθελοντές από 26 χώρες.

Πρόσφατα,στο πλαίσιο του Suzuki Clean Ocean Project, μια ομάδα εργαζομένων της Suzuki Marine στην Ελλάδα, προχώρησε σε αποκoμιδή σκουπιδιών και καθαρισμό της παραλίας του Ασπροπύργου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αντιμετώπιση των θαλάσσιων πλαστικών αποβλήτων.

Η προώθηση του εγχειρήματος Suzuki Clean Ocean είναι μία από τις πρωτοβουλίες της εταιρείας για την επίλυση κοινωνικών ζητημάτων που αναφέρονται στους Στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs). Στην προσπάθεια αυτή, η Suzuki Marine θα προωθήσει τον σχεδιασμό της μέσω των συνεργατών και των πελατών της, σε όλη την Υφήλιο.

Τις εξωλέμβιες Suzuki, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων και συναφών ειδών, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά. Ειδικά για τη Suzuki Marine, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα, το οποίο, εκτός από τις εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων του, διαθέτει οργανωμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το Marine Division της ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκευθείτε την ιστοσελίδα της Suzuki Marine εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!