«Έφυγε» η Αριάδνη Γερασιμίδου

«Έφυγε» η Αριάδνη Γερασιμίδου
Η δημοσιογράφος αυτοκινήτου έδινε εδώ και χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο

Θλίψη στο χώρο του αυτοκινήτου και της δημοσιογραφίας προκάλεσε η ξαφνική είδηση της απώλειας της Αριάδνης Γερασιμίδου. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ειδικού Τύπου έδινε εδώ και μία τετραετία άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Μάλιστα, ήταν πριν από μόλις δέκα μέρες όταν είχε ανακοινώσει με ένα συγκινητικό video τον αγώνα που έδινε αυτά τα χρόνια, σημειώνοντας πως δεν υπήρχαν πλέον άλλες θεραπείες που θα μπορούσε να κάνει.

Την είδηση της απώλειάς της συνόδεψε με ένα τελευταίο μήνυμα, το οποίο η Αριάδνη είχε αφήσει για όλους εμάς.

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.
Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!
Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.
Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!
Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.
Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!
Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)
»

Θα θυμόμαστε πάντα την αγαπημένη μας Άρια για το αστείρευτο πάθος της για αυτή τη δουλειά που τόσο αγαπούσε, θα τη θυμόμαστε πάντα με το λαμπερό χαμόγελό της το οποίο δεν απαρνήθηκε ούτε όσο έδινε τη μεγάλη της μάχη. Καλό ταξίδι Άρια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!