Ο Ολιβέιρα βρήκε λύσεις στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Ο Ολιβέιρα βρήκε λύσεις στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν
Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα πιστεύει πως τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους τελευταίους αγώνες έχουν λυθεί, καθώς ο αναβάτης της KTM ψάχνει την επιστροφή στα καλά αποτελέσματα.

Το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν του MotoGP δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που ο Μιγκέλ Ολιβέιρα θα περίμενε, μια και έχει βαθμολογηθεί μόνο στο GP Αραγονίας. Τα αποτελέσματά του δεν μοιάζουν σε καμία περίπτωση με αυτά του πρώτου μισού, όπου διεκδικούσε τακτικά βάθρα, ενώ κέρδισε το GP Καταλονίας.

Μετά τις δοκιμές του Μιζάνο, ο Πορτογάλος αναβάτης της KTM πιστεύει πως έχει βρει λύσεις τις οποίες θέλει να αξιοποιήσει στο επερχόμενο GP ΗΠΑ. «Βρήκαμε κάτι στα ηλεκτρονικά της μοτοσικλέτας που ήταν τελείως λάθος. Βρήκαμε τα προβλήματα και τα επιλύσαμε. Κατάφερα να έχω τη μοτοσικλέτα μου πίσω, κάτι που δεν είχα στους προηγούμενους αγώνες. Πιστεύω πως έχουμε καλές λύσεις για τους επόμενους αγώνες. Βρήκαμε τι ακριβώς έχει πάει λάθος, αλλά δεν θα το αποκαλύψω, είναι τεχνικές λεπτομέρειες. Η ομάδα πιστεύει πως βρήκαμε τις λύσεις, αυτός είναι και ο σκοπός των δοκιμών εντός της σεζόν. Αν δεν το βρίσκαμε θα ήμασταν αρχάριοι. Έφυγα με καλύτερη λύση σε σχέση με αυτή που είχα όταν πήγα στο Μιζάνο. Είχα καλό ρυθμό και ήμουν πιο ανταγωνιστικός. Έχω πλέον την κανονική μου αίσθηση και είμαστε ικανοποιημένοι».

Το MotoGP ταξιδεύει στις ΗΠΑ για τον αγώνα στην πίστα του Όστιν. O Ολιβέιρα είναι στη 10η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών με 87 βαθμούς.

Image credit: KTM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!