Επετειακές εκδόσεις «100 Edition» από τη Mercedes-Maybach

Κώστας Παστρίμας
Επετειακές εκδόσεις «100 Edition» από τη Mercedes-Maybach
Η Mercedes-Maybach παρουσιάζει την «100 Εdition» των S-Class και GLS για να γιορτάσει τα 100 χρόνια της, με κάθε μία να περιορίζεται σε 100 μονάδες.

Η Mercedes-Maybach, «υπομάρκα» της Mercedes-Benz, συνεχίζει να αναπτύσσεται, και μέχρι το 2023 θα παρουσιάσει και τα πρώτα ηλεκτρικά μοντέλα της. Στο μεταξύ όμως παρουσιάζει την «Έκδοση 100» για να γιορτάσει τα 100 χρόνια της. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση των σημερινών μοντέλων S-Class και GLS, και η κάθε μία περιορίζεται σε 100 μονάδες. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Άνεση και πολυτέλεια στις GLS και S-Class

Το κορυφαίο GLS SUV με κινητήρα V8 και 557 ίππους συνδυάζει τη σπορ εμφάνιση με την πολυτέλεια: είναι 33 εκατοστά ψηλότερα από το κλασικό σεντάν, είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο εσωτερικά με 1,10 μέτρα χώρο για τα πόδια και φυσικά αερανάρτηση για ακόμα μεγαλύτερη άνεσαη. Το εσωτερικό είναι ηχομονωμένο και διακοσμημένο με το καλύτερο δέρμα.

maybach

H Mercedes-Maybach S-Class έρχεται με κινητήρα V12 και 612 ίππους. Τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού περιλαμβάνουν ανέσεις Α' Θέσης στο πίσω κάθισμα, απόλυτη ηχομόνωση με ηχοσύστημα Burmester 4D surround, θερμαινόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και οθόνες υψηλής τεχνολογίας για ψυχαγωγία και ενημέρωση. Σε σύγκριση με την έκδοση μεγάλου μεταξόνου της S-Class, το μοντέλο έχει 18 εκατοστά ακόμα μεγαλύτερο μεταξόνιο και για πρώτη φορά είναι εξοπλισμένο με τετρακίνηση.

maybach

Και τα δύο μοντέλα αποκτούν την εκλεπτυσμένη "Έκδοση 100" που περιορίζεται σε 100 μονάδες το καθένα. Η S-Class και η GLS είναι βαμμένες στο χέρι στους ίδιους δύο τόνους: ασημί / ναυτικό μπλε, και διαθέτουν ιδιαίτερο σχεδιασμό στο λευκό δερμάτινο εσωτερικό.

maybach

Η «Έκδοση 100» θα είναι διαθέσιμη στους εμπόρους σε κάποιες αγορές από τις αρχές του 2022, με τις άλλες αγορές να ακολουθούν κατά τη διάρκεια του έτους. Οι παραγγελίες για τις περιορισμένες ειδικές σειρές θα γίνονται δεκτές από το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!