To Opel Grandland αποκτά δικά του αποκλειστικά αξεσουάρ

To Opel Grandland αποκτά δικά του αποκλειστικά αξεσουάρ
H Opel λανσάρει ειδικά διαμορφομένα αξεσουάρ για το SUV Grandland, ενισχύοντας έτσι την γκάμα της με συστήματα αξεσουάρ, μεταφοράς και εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Η Opel παρουσίασε το καλοκαίρι το νέο Granland, με το οποίο ενισχύει την SUV ναυαρχίδα της. Το νέο C-SUV μοντέλο συνεχίζει τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της εταιρείας με νέα χαρακτηριστικά, συστήματα και τεχνολογίες. Παράλληλα υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, το "Opel Vizor". Τώρα η γερμανική φίρμα έρχεται να προσθέσει πληθώρα αξεσουάρ στο μοντέλο της, κάνοντας το ακόμα πιο ελκυστικό.

Η γκάμα περιλαμβάνει συστήματα μεταφοράς και σχαρών, εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας καθώς και άλλα στοιχεία αισθητικής αναβάθμισης. Επιπλέον, με τα σύγχρονα αξεσουάρ φόρτισης Opel, οι οδηγοί του Grandland Hybrid διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για όλες τις συνθήκες.

Συστήματα μεταφοράς και σχαρών Opel

Opel Grandland

Εάν οι οδηγοί του Grandland επιθυμούν να πάνε ταξίδι με όλη την οικογένεια και με σπορ εξοπλισμό, ακόμα και ο χώρος αποσκευών χωρητικότητας έως 1.652 λίτρων μπορεί να φτάσει στα όριά του. Εξοπλισμός όπως σκι και μπατόν ορειβασίας πρέπει να μεταφέρονται ανεξάρτητα. Για τέτοιες περιπτώσεις, η Opel διαθέτει μία σειρά ευέλικτων συστημάτων μεταφοράς και σχαρών. Με διάφορες μπαγκαζιέρες οροφής Opel καθώς και σχάρες για τη μεταφορά σκι, snowboard και ποδηλάτων της Thule, συνεργάτη της Opel, οι κάτοχοι Grandland μπορούν να απολαύσουν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Ο σπορ εξοπλισμός μπορεί να φορτώνεται άνετα, καθαρά και, κυρίως, με ασφάλεια. Οι σχάρες ποδηλάτων που τοποθετούνται στον κοτσαδόρο παρέχουν δυνατότητα μεταφοράς έως δύο e-bikes.

Opel Grandland

Εύκολη πρόσβαση στα συστήματα σχαρών οροφής εξασφαλίζουν τα αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια που εδράζονται άριστα κάτω από τις πόρτες, ανάμεσα στους εμπρός και πίσω θόλους τροχών. Με επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι, εκτός από ανθεκτικά είναι και εντυπωσιακά καθώς αναδεικνύουν την σπορ και κομψή εμφάνιση του κορυφαίου SUV. Αντιολισθητικά, ελαστικά καρφιά διασφαλίζουν σταθερό πάτημα ακόμα και όταν βρέχει. Οι λασπωτήρες διατίθενται σε σετ των δύο τεμαχίων για το εμπρός και το πίσω τμήμα, προστατεύουν τη βαφή από λάσπη, αλάτι, χαλίκι ή χιόνι και ταυτόχρονα τονίζουν την εμφάνιση του SUV.

Για τη διατήρηση της καθαριότητας του Grandland μετά από περπάτημα ή ποδηλασία στα δάση και τα λιβάδια, υπάρχει ένα πρακτικό κάλυμμα χώρου αποσκευών που φέρει αντιολισθητική επίστρωση και υπερυψωμένα ανθεκτικά άκρα και διατηρεί οργανωμένο το χώρο αποσκευών.

Λύσεις εσωτερικού FlexConnect

Opel Grandland

Στο χώρο επιβατών του νέου Grandland, ποικίλες λύσεις FlexConnect που διατίθενται προαιρετικά και κάνουν το ταξίδι πιο απολαυστικό: Μεταξύ αυτών είναι άγκιστρα, κρεμάστρες, βάσεις για tablet ή και ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι. Οι πίσω επιβάτες μπορούν πλέον να παρακολουθούν βίντεο ή να εργάζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι αντάπτορες FlexConnect στερεώνονται στη βάση που τοποθετείται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων και αφαιρούνται με μία κίνηση.

Η Opel προσφέρει επίσης πρακτικά αξεσουάρ φόρτισης για όσους έχουν επιλέξει μια από τις ισχυρές και αποδοτικές , plug-in υβριδικές εκδόσεις του Grandland. Η γκάμα περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης Mode 3 και ασορτί θήκη καθώς και Φορτιστή Universal με τρεις αντάπτορες στο σετ: Βύσμα CEE-16 (3-φασικό) για βιομηχανικές πρίζες (AC), Βύσμα Τύπου EF για οικιακές πρίζες, Βύσμα Τύπου 2 για δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

Επομένως, οι οδηγοί του Grandland Hybrid είναι προετοιμασμένοι για όλες τις απαιτήσεις φόρτισης, όπου κι αν κινούνται.

Επιπλέον αξεσουάρ για το νέο Opel Grandland και πολλά ακόμα μοντέλα που φέρουν το σήμα του κεραυνού διατίθενται μέσω online παραγγελίας ή από τους τοπικούς διανομείς Opel.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!