Η Ducati θα παρουσιάσει διαδικτυακά όλα τα νέα της μοντέλα

Η Ducati θα παρουσιάσει διαδικτυακά όλα τα νέα της μοντέλα
Κάθε δύο εβδομάδες, η Ducati αναμένεται να παρουσιάσει μέσω των διαδικτυακών εκδηλώσεων, Ducati World Première 2022, τα νέα της μοντέλα, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της ολοκαίνουργιας DesertX.

Η Ducati ανακοίνωσε το «Ducati World Première 2022» όπου θα αποκαλύψει όλα τα νέα της μοντέλα. Η διαδικτυακή σειρά παρουσιάσεων των νέων μοτοσικλετών της Ducati επιστρέφει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Στη σειρά των διαδικτυακών εκπομπών θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα της μάρκας για το έτος 2022. Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και ελεύθερα στο κοινό στην επίσημη ιστοσελίδα της Ducati, στο κανάλι της ιταλικής φίρμας στο YouTube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας.

Κάθε δύο εβδομάδες θα πραγματοποιείται μία νέα παρουσίαση, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της πολυαναμενόμενης ολοκαίνουργιας DesertX.

Η νέα Ducati DesertX, μία Adventure μοτοσυκλέτα, είναι σχεδιασμένη να προσφέρει εξαιρετικές off-road δυνατότητες χάρη σε ένα ολοκαίνουργιο σασί που πατάει σε μπροστινό τροχό 21 ιντσών, αξιοποιώντας τις επιδόσεις και την αξιοπιστία του υδρόψυκτου κινητήρα Testastretta των 937 κ.εκ.

Είτε εξερευνά τους λόφους, ερημικά ή αμμώδη εδάφη, είτε ανακαλύπτει νέες απάτητες ορεινές διαδρομές, η νέα Ducati DesertX είναι η μοτοσυκλέτα που επιτρέπει στους αναβάτες να πραγματοποιήσουν τα πιο περιπετειώδη ταξίδια των ονείρων τους.

Πρόγραμμα επεισοδίων Ducati World Première 2022

30 Σεπτεμβρίου 2021: Ducati World Première - Επεισόδιο 1 | Your everyday wonder

14 Οκτωβρίου 2021: Ducati World Première - Επεισόδιο 2 | Mark your roots

28 Οκτωβρίου 2021: Ducati World Première - Επεισόδιο 3 | Rule all mountains

11 Νοεμβρίου 2021: Ducati World Première - Επεισόδιο 4 | A new Fighter in town

25 Νοεμβρίου 2021: Ducati World Première - Επεισόδιο 5 | The evolution of Speed

9 Δεκεμβρίου 2021: Ducati World Première - Επεισόδιο 6 | Dream Wilder – DesertX

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!