Πλήρης γκάμα Voge για τους λάτρεις της περιπέτειας (pics)

Πλήρης γκάμα Voge για τους λάτρεις της περιπέτειας (pics)
Η γκάμα των adventure μοτοσικλετών διπλής χρήσης της Voge επεκτείνεται με εντυπωσιακά νέα μοντέλα για κάθε χρήση και ανάγκη.

Η Voge Motorcycles παρουσιάζει τέσσερα νέα μοντέλα 2022 διπλής χρήσης. Οι 300ACX, 500DSX, 650DS και 650DSX είναι μοτοσικλέτες που ταιριάζουν απόλυτα στις ελληνικές συνθήκες χρήσης και είναι αυτές που θα συντροφέψουν κάθε αναβάτη εντός και εκτός δρόμου με απόλυτη ασφάλεια, εύκολα, αξιόπιστα και πολύ οικονομικά.

VOGE 300ACX

Mετά τη θερμή του υποδοχή από το κοινό της μοτοσικλέτας, το modern classic 300AC αποκτά τη Scrambler εκδοχή του και απευθύνεται σε όσους βάζουν και τον παράγοντα χώμα στην εξίσωση. Η σημασία στη λεπτομέρεια είναι αυτή που κεντρίζει το ενδιαφέρον, με το 300ACX να ξεχωρίζει σε κάθε του σημείο.

Voge 300 ACX

Κύρια διαφορά σε σχέση με την έκδοση 300AC αποτελεί η χρήση αλουμινένιων τροχών με ακτινωτές ζάντες και ελαστικά διπλής χρήσης. Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί μια αεροδυναμική ζελατίνα πάνω από τον προβολέα LED, όπως επίσης και η στήριξη του πίσω φτερού και της βάσης πινακίδας κυκλοφορίας έχει μεταφερθεί στο υποπλαίσιο και όχι στο ψαλίδι.

Voge 300ACX

O μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας των 300cc αποδίδει 28,2Hp/8.500rpm, προσφέροντας δυναμικές επιδόσεις και υψηλές τιμές ροπής από τις πολύ χαμηλές στροφές. Προσφέρει επίσης μια απόλυτα γραμμική λειτουργία, που σε συνδυασμό με την κλιμάκωση του κιβωτίου ταχυτήτων (6 σχέσεων) διευκολύνει την οδήγηση και αυξάνει την ενεργητική ασφάλεια του συνόλου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ https://voge.gr/bike/300acch-e5/

VOGE 500DSX

To “X” υπονοεί ακόμα πιο χωμάτινο χαρακτήρα για το λαοφιλές Street Adventure 500DS, φέρνοντας στην επιφάνεια μια πραγματική On/Off Adventure μοτοσυκλέτα χωρίς όρια τόσο σε ασφάλτινη όσο και εκτός δρόμου χρήση. Με ακτινωτούς αλουμινένιους τροχούς και ελαστικά Off/Road χωρίς αεροθάλαμο (Metzeler Tourance) θα ταξιδέψει αναβάτη και συνεπιβάτη στα όρια του ορίζοντα.

Voge 500DSX

Ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και κορυφαία περιφερειακά (αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ψεκασμός Bosch), δίνοντας την εικόνα μιας premium κατασκευής σε κάθε σημείο, σε κάθε λεπτομέρεια. Προσφέρει δυναμική οδική συμπεριφορά και κορυφαία πέδηση, εξαιρετική σταθερότητα και μοναδική στιβαρότητα, στοιχεία που εμπνέουν σιγουριά στον αναβάτη και που τον προκαλούν να χαρεί ακόμα και την εκτός δρόμου οδήγηση κάθε στιγμή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η δυνατότητα απενεργοποίησης του δικάναλου ABS είναι κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους αναβάτες που θέλουν να οδηγούν δυναμικά στο χώμα, ενώ η συνδεσιμότητα bluetooth μέσω του πίνακα οργάνων TFT θα διευκολύνει τον ιδιοκτήτη κρατώντας τον συνεχώς σε επαφή!

Voge 500DSX

O ρυθμιζόμενος -χωρίς χρήση εργαλείου- ανεμοθώρακας, η θύρα φόρτισης USB, το άγκιστρο ασφαλούς ανάρτησης κράνους και η ύπαρξη τόσο πλαϊνού όσο και κεντρικού σταντ εκτοξεύουν τη χρηστικότητα στα ύψη, ενώ με την αγορά της μοτοσυκλέτας διατίθεται σε προνομιακή τιμή σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με βάσεις, κορυφαίας ποιότητας στα 650€ (από 990€).

Voge 500DSX

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 500cc αποδίδει 47Hp/8.500rpm, κάτι που αφενός προσφέρει δυνατές επιδόσεις και αφετέρου δίνει το δικαίωμα να αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα και αναβάτες με δίπλωμα οδήγησης Α2. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ https://voge.gr/bike/500dsch-e5/

VOGE 650DS/650DSX

Μια μοτοσυκλέτα σε δύο εκδόσεις, μια διπλή έκπληξη από τη Voge Motorcycles για πολλούς αναβάτες, συγκεκριμένα για όλους αυτούς που αναπολούν τις μονοκύλινδρες σκληροτράχηλες μοτοσυκλέτες On/Off, αυτές που επί σειρά δεκαετιών κυριαρχούσαν στις πωλήσεις. Με επίκεντρο τον αλεξίσφαιρο κινητήρα τους, αυτές οι δύο μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε ένα συνειδητοποιημένο κοινό, αυτό που επιθυμεί να τα κάνει όλα χωρίς συμβιβασμούς.

Voge 650DSX

Δύο αυθεντικά μοντέλα Enduro, που θα κληθούν να αποτελέσουν πραγματικά εργαλεία για κάθε είδους χρήση: καθημερινή, ταξιδιωτική, αλλά και πραγματική χωμάτινη. Κινητήρια μονάδα τους αποτελεί ένα υγρόψυκτο τετραβάλβιδο σύνολο στην πλέον σύγχρονη εξέλιξή του, μια αξιόπιστη μονάδα που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από επώνυμους κατασκευαστές στο πρόσφατο παρελθόν.

Voge 650DSX

Με 2 ΕΕΚ και χωρητικότητα 652cc αποδίδει 48Hp/6.750rpm και ροπή 60Nm/5.500rpm, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Με πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόπιστη κινητήρια μονάδα, που έχοντας δεχθεί τις απαραίτητες ρυθμίσεις καλύπτει στο έπακρο τις νέες προδιαγραφές Euro5.

Voge 650DSX

Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν πλήρη και κορυφαίων προδιαγραφών εξοπλισμό, που περιλαμβάνει αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ψεκασμό Bosch, φωτισμό Full LED, oθόνη TFT με πλήρεις ενδείξεις και αυτόματη εναλλαγή φωτισμού ημέρας/νύχτας, συνδεσιμότητα Blue Tooth, ρυθμιζόμενο άνευ εργαλείων ανεμοθώρακα, θύρα USB, πλευρικά προστατευτικά κάγκελα, αλουμινένια ποδιά κινητήρα, heavy duty σχάρα αποσκευών, αλουμινένιες ζάντες 17” και 19”, δικάναλο ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης μέσω μπουτόν στο τιμόνι και δύο σταντ, πλαϊνό και κεντρικό.

Voge 500DSX

Βασικό σημείο διαφοροποίησης των δύο εκδόσεων αποτελούν οι τροχοί και τα ελαστικά. Σε κάθε περίπτωση οι ζάντες είναι αλουμινένιες, χυτές στο DS και ακτινωτές στο DSX, ενώ το κάθε μοντέλο χρησιμοποιεί και διαφορετικού τύπου ελαστικά, Metzeler Tourance το DS και Pirelli Scorpion STR το DSX.

Voge 650DSX

Όπως και για τα 500DS & DSX, με την αγορά της μοτοσυκλέτας διατίθεται σε προνομιακή τιμή σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με βάσεις, στα 750€ (από 1050€).

Voge 650DSX

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε για το DS εδώ https://voge.gr/bike/650ds-e5/ και για το DSX εδώ https://voge.gr/bike/650dsx-e5/

Προτεινόμενες τιμές πώλησης

300ACX – 3.990€

500DSX – 6.395€

650DS – 6.995€

650DSX – 7.295€

Voge 650DSX

Όλα τα μοντέλα της Voge Motorcycles καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή τους μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας που προσφέρουν άτοκα εξόφληση σε 18 δόσεις (με κάρτα) ή έντοκα μέχρι 72 δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-2585991 και στην ιστοσελίδα www.voge.gr


Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!