Το πρόγραμμα του MotoGP αυτό το τριήμερο

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Το πρόγραμμα του MotoGP αυτό το τριήμερο
Το MotoGP μπαίνει στην τελική του ευθεία, με επόμενο σταθμό να είναι η πίστα του Μιζάνο για το GP Αγίου Μαρίνου.

Μόλις πέντε αγώνες απομένουν για το τέλος της φετινής σεζόν στο MotoGP και επόμενος σταθμός είναι το GP Αγίου Μαρίνου το τριήμερο 17-19 Σεπτεμβρίου. Το κορυφαίο σπορ σε δύο τροχούς επιστρέφει σε ιταλικό έδαφος, με το Μιζάνο να είναι ο εντός έδρας αγώνας του Βαλεντίνο Ρόσι. Οι οπαδοί του αναμένεται να κατακλύσουν τις κερκίδες στον πρώτο από τα δύο Grand Prix που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα αυτήν.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha προηγείται στη βαθμολογία με 214 βαθμούς, έναντι 161 του Πέκο Μπανάια της Ducati και 157 του Ζοάν Μιρ της Suzuki. H διαφορά μειώθηκε στο Αραγκόν, όπου ο Μπανάια κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο MotoGP, ενώ ο Κουαρταραρό ολοκλήρωσε 8ος.

Ο Γάλλος αναβάτης της Yamaha δεν μπορεί να κατακτήσει μαθηματικά ακόμα το πρωτάθλημα, όμως μπορεί σε μια πίστα που βολεύει τηv M1 να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο. Οι αντίπαλοί του δεν κυνηγάνε τον Κουαρταραρό, καθώς εδώ και αρκετό καιρό έχουν δηλώσει πως δύσκολα αλλάζει η κατάσταση στη βαθμολογία.

H τηλεοπτική κάλυψη του GP Αγίου Μαρίνου θα πραγματοποιηθεί από τα κανάλια της Cosmote TV. Μην χάσετε τη δράση στο Gazzetta, καθώς επίσης τo LIVE στις κατατακτήριες το Σάββατο και στον αγώνα την Κυριακή.

Πρόγραμμα GP Αγίου Μαρίνου

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

10:55 – Πρώτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

15:10 – Δεύτερη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

10:55 – Τρίτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

14:30 – Τέταρτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

15:10 – Κατατακτήριες Δοκιμές (Gazzetta LIVE)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

10:40 – Warm-Up

15:00 – Αγώνας (Gazzetta LIVE)

Image credit: KTM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!