Ξεκινά σήμερα το Motoshow and Electric Bikes Festival 2021

Νίκος Γιαννούλας
Ξεκινά σήμερα το Motoshow and Electric Bikes Festival 2021
Η μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας επιστρέφει από 15 έως και 19 Σεπτεμβρίου στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Σε έναν ανοικτό χώρο 8 στρεμμάτων, θα μπορείτε να επισκεφθείτε από σήμερα το Motoshow and Electric Bikes Festival 2021. Σε αυτό θα δείτε όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, scooter, παπιών και ATV, όπως επίσης και ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες, scooter και ποδήλατα. Θα μπορείτε να τα αγγίξετε, να καθίσετε πάνω τους και να ενημερωθείτε κατευθείαν από τις αντιπρόσωπες εταιρείες, τόσο για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά όσο και για τους τρόπους που μπορείτε να τα αποκτήσετε.

Με καλό καιρό και σε ανοιχτό χώρο

Motoshow and Electric Bikes Festival 2021

Ο τόπος διεξαγωγής του Motoshow and Electric Bikes Festival 2021 είναι ο εξωτερικός χώρος του σταδίου «Σοφία Μπεφόν», ο οποίος βρίσκεται μέσα στη μαρίνα Φλοίσβου. Με ανοικτά περίπτερα, μεγάλους διαδρόμους, οργανωμένο καφέ, εύκολη πρόσβαση για τους επισκέπτες και άνετο parking για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα!

Η πρόσβαση είναι εύκολη, μπαίνοντας στην είσοδο της μαρίνας κατευθύνεστε προς το θωρηκτό Αβέρωφ και συναντάτε την είσοδο του σταδίου στα 300 μέτρα αριστερά σας. Πρόσβαση υπάρχει και από το φανάρι που βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγ. Σκέπης, στρίβοντας αριστερά στις γραμμές του τραμ.

Το Motoshow and Electric Bikes Festival 2021 θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν. Οι ώρες λειτουργίας του είναι 10.00 - 21.00 το Σαββατοκύριακο και 16.00 - 21.00 της καθημερινές. Πέντε γεμάτες ημέρες για να χορτάσουμε όσα μας έλειψαν!

Παράλληλα, όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να κάνει test ride σε ηλεκτρικά ποδήλατα, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού θα επικεντρώσουν θεματικές εκθέσεις, με κυριότερη αυτή της Guzzisti Hellas για τα 100 χρόνια της Moto Guzzi, της θρυλικής φίρμας του αετού.

Η πρόσβαση με το τραμ είναι πολύ εύκολη από τη στάση Τροκαντερό, η γενική είσοδος κοστίζει 6€ και φυσικά είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης στη διεύθυνση https://www.motorcycleevents.gr/

Motoshow and Electric Bikes Festival 2021

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!