Ολοκληρώθηκε ο ελληνικός τελικός του WRC eSports

Ολοκληρώθηκε ο ελληνικός τελικός του WRC eSports
Ο ελληνικός τελικός του WRC eSports με παρουσιαστή τον Πάνο Σεϊτανίδη και παρουσία του Υφυποργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τους έλληνες sim-racers να δίνουν μεγάλη μάχη για μια θέση στο μεγάλο τελικό.

Στις 11 το πρωί της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου διεξήχθη ο ελληνικός τελικός, το «Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos», με τη συμμετοχή τεσσάρων παικτών από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι έχουν αναδειχθεί από τα διαδικτυακά προκριματικά της διοργάνωσης.

wrc

Ο νικητής του ελληνικού τελικού AR esports presented by Kotsovolos, που ήταν ο «Zeniou», προκρίθηκε στον παγκόσμιο ημιτελικό.

Τον Ελληνικό Τελικό παρουσίασε ο PanosDent μαζί με τον Πάνο Σειτανίδη ενώ το παρών έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

wrc

Ο παγκόσμιος ημιτελικός θα ξεκινήσει με δύο προκριματικούς γύρους (στις 2.15 μ.μ. και στις 4.15 μ.μ.) με τη συμμετοχή εννέα παικτών. Από αυτούς θα προκύψουν τέσσερις φιναλίστ που θα διαγωνιστούν στον τελικό στις 8 μ.μ., με έπαθλο για τον πρωταθλητή ένα Toyota GR Yaris, με το οποίο και θα αναχωρήσει από το ΟΑΚΑ.

Δείτε τον Ελληνικό Τελικό AR esports presented by Kotsovolos στο παρακάτω βίντεο, με παρουσιαστή τον Πάνο Σεϊτανίδη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!