Η νέα γενιά Opel Astra είναι εδώ (pics & vid)

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Η νέα γενιά Opel Astra είναι εδώ (pics & vid)
H Opel αποκάλυψε τη νέα γενιά του εξηλεκτρισμένου Astra, υπό την παρουσία του πρέσβη της και προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Υπό την παρουσία 180 δημοσιογράφων, η Opel παρουσίασε στο Ρίσελσχαϊμ την έκτη γενιά του Astra, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην αυτοκίνηση. Η παρουσίασή της συνέπεσε με την πρώτη ημέρα του Ούβε Χόχγκεσουρτς ως CEO της γερμανικής φίρμας. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο προπονητής της Λίβερπουλ και πρέσβης της Opel, Γιούργκεν Κλοπ.

Opel Astra 2022

«Είναι ένα φανταστικό αυτοκίνητο. Το νέο Astra ξεκινά ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία της Opel στη μικρή κατηγορία μοντέλων. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που προσφέρουμε ένα μοντέλο ως plug-in υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό. Είμαι σίγουρος πως το Astra και το Astra e θα προκαλέσουν εξαιρετικές εντυπώσεις και θα φέρουν νέους πελάτες στην εταιρεία μας», δήλωσε ο CEO της Opel, Ούβε Χόχγκεσουρτς.

O πρέσβης της Opel, Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε με τη σειρά του. «Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω μια καμουφλαρισμένη plug-in υβριδική έκδοση του νέου Astra και με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Είναι ήσυχο και ταυτόχρονα πανίσχυρο. Ο χειρισμός του θυμίζει έντονα ένα σπορ αυτοκίνητο. Ο σχεδιασμός του είναι τολμηρός, καινοτόμος και δημιουργικός. Μπράβο στην Opel».

30 χρόνια επιτυχίες

Opel Astra 2022

Η Opel έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατ. μοντέλα του Astra από την πρεμιέρα του πίσω στο 1991. Το νέο Opel Astra είναι η τολμηρή δήλωση της εταιρείας και σηματοδοτεί το ξεκίνημα της εξηλεκτρισμένης της πορείας. Πιο δυναμικό από ποτέ εκφράζει το νέο πρόσωπο της γερμανικής φίρμας, Opel Vizor. H έκτη γενιά σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στα κεντρικά της Opel και θα περάσει στην παραγωγή το Φθινόπωρο του 2021.

Το μοντέλο εκτός από το εξωτερικό έχει κάνει άλμα στο μέλλον και στο εσωτερικό. Τα αναλογικά μπουτόν έχουν δώσει τη θέση τους στο νέο ψηφιακό Pure Panel με λειτουργία human-machine-interface και προσφέρει μοντέρνα γραφικά και ξεχωριστή εμπειρία Opel. Ποτέ ξανά στο παρελθόν ένα Opel ήταν τόσο εύχρηστο όσο το νέο Astra.

Opel Astra 2022

To νέο Opel Astra θα κυκλοφορήσει ως plug-in υβριδικό μοντέλο με τιμή έναρξης στη Γερμανία τα 22.465 ευρώ. Το 2023 αναμένεται να κυκλοφορίσει το Astra e, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!