InMotion 78 με σκόνη από Ράλι Ακρόπολις

Νίκος Γιαννούλας
InMotion 78 με σκόνη από Ράλι Ακρόπολις
Στο τεύχος που έρχεται με την αποχώρηση του Αυγούστου, το Ράλι Ακρόπολις έχει την τιμητική του μαζί με σημαντικά νέα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Με έναν πολυσέλιδο οδηγό για τις προσβάσεις στις ειδικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις, το inMotion 78 υποδέχεται το μεγαλύτερο γεγονός -όχι μόνο του μηχανοκίνητου- αθλητισμού στη χώρα μας για το 2021.

Φυσικά δεν κάτσαμε στην ασφάλεια του κλιματισμού παρά τον καύσωνα και καλύψαμε χιλιάδες χιλιόμετρα με συναρπαστικά νέα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, για τα οποία θα διαβάσετε στις 116 σελίδες του inMotion. Εντελώς δωρεάν, με ένα κλικ στο κινητό, στο tablet ή στον υπολογιστή σας.

Γνωρίζουμε το λαοφιλές νέο Dacia Duster, το οποίο παραμένει πολύ προσιτό, ικανό και γεμάτο πλεονεκτήματα.

Σας βάζουμε στο κλίμα του Ράλι Ακρόπολις με έναν οδηγό που θα αποτελέσει το ιδανικό μέσο για να βρεθείτε στις υπέροχες ειδικές του αγώνα.

Δοκιμάζουμε το συναρπαστικό νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, Ford Mustang Mach-E και ανακαλύπτουμε αν δικαίως φέρει το ιστορικό πόνυ ως μοναδικό έμβλημα στο καπό του.

Αμιγώς ηλεκτρική είναι και η νέα Mercedes EQA, η οποία αποδεικνύει ότι τα αυτοκίνητα του είδους μπορούν να είναι mainstream επιλογές και όχι «δεύτερο αυτοκίνητο».

Απόλυτα κλασικό σε διάταξη, αλλά απίστευτα συναρπαστικό στην οδήγηση, το Mazda MX-5 μας ταξιδεύει στην υπέρτατη απόλαυση της οδήγησης.

Ακόμα ένα Ford, από την αντίθετη εντελώς πλευρά της αυτοκίνησης, το Ranger Raptor, αποδεικνύει ότι όταν οι συνθήκες δυσκολεύουν, έχει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε.

Σημεία των καιρών, τα plug-in υβριδικά Volvo XC40 Recharge T5 και Peugeot 3008 GT Hybrid4, διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την πρώτη θέση στην καρδιά σας -και στις πωλήσεις.

Με μείον δύο τροχούς, η κίνηση στην πόλη αποκτά άλλη διάσταση ειδικά στη σέλα του Kymco Agility 300i ABS.

Για πιο δυναμικές αποδράσεις εκτός των τειχών σε άσφαλτο και χώμα, ο expert Βασίλης Ορφανός δοκίμασε το Suzuki V-Strom 1050 XT και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Παρά το διάλειμμα του Αυγούστου στην F1, προλάβαμε να σας μεταφέρουμε το κλίμα των GP σε Ουγγαρία και Βέλγιο, όπου είχαμε εντυπωσιακές ανατροπές και αποφάσεις.

Στο MotoGP αντίθετα και παρά τις νίκες αρκετών διαφορετικών οδηγών, τόσο με Ducati όσο και με KTM, στα GP της Στυρίας και της Αυστρίας, όλα εξελίχθηκαν όπως φάνηκε στον αγώνα της Μεγ. Βρετανίας, υπέρ του πιθανότατα επόμενου παγκόσμιου πρωταθλητή Φάμπιο Κουρταραρό με Yamaha.

Σας περιμένουμε από 9-12 Σεπτεμβρίου στα βουνά της Κορινθίας και της κεντρικής Ελλάδας για να απολαύσουμε το ράλι των θεών, το μοναδικό Ράλι Ακρόπολις και σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας, που έχει κυριολεκτικά απογειώσει τις αναγνώσεις του inMotion.

Διαβάστε εδώ το τεύχος 78

inMotion 78

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!