Η Cosmote φέρνει το Ράλι Ακρόπολις στο κέντρο της Αθήνας

Νίκος Γιαννούλας
Η Cosmote φέρνει το Ράλι Ακρόπολις στο κέντρο της Αθήνας
Η COSMOTE 5G Athens Stage θα είναι η πρώτη ειδική του Ράλι Ακρόπολις και θα προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.

Οι υπέρ – ειδικές διαδρομές που πραγματοποιούνται στους αγώνες του WRC έχουν τη λογική να φέρουν κοντά στο μεγάλο κοινό τους αγώνες ράλι, που λόγω της φύσης τους εξελίσσονται σε απομακρυσμένες, ορεινές ειδικές διαδρομές κατά βάση.

Η Cosmote, με την 5G Athens Stage θα προσφέρει το εντυπωσιακό θέαμα της «κόντρας» των κορυφαίων αγωνιστικών αυτοκινήτων ράλι με το χρονόμετρο, σε σημείο που πιο κεντρικό στην Αθήνα δεν υπάρχει: Στην πλατεία Συντάγματος.

Ράλι Ακρόπολις

Η Cosmote 5G Athens Stage θα έχει μήκος περίπου 1 χιλιόμετρο και θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης, η οποία θα εξελιχθεί κάτω από την Ακρόπολη, και θα φέρει την «καρδιά» του αγώνα σε ορισμένους από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Το αποκορύφωμα θα είναι φυσικά το πέρασμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων εμπρός από την Πλατεία Συντάγματος! Ένα υπερθέαμα μοναδικό, που θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου.

Δύο ημέρες στο κέντρο της πόλης!

Καθώς τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα διανυκτερεύσουν στην πλατεία Συντάγματος από όπου θα εκκινήσουν τη δεύτερη μέρα του αγώνα, θα διασχίσουν ξανά, ως απλή ειδική διαδρομή, όλο το κέντρο της πόλης για να καταλήξουν στις πρώτες Ε.Δ. των Αγίων Θεοδώρων και του Λουτρακίου.

Ράλι Ακρόπολις

Κάθε αγώνας του WRC όπως το Ράλι Ακρόπολις αποτελεί εχέγγυο για την προβολή της χώρας που τον διοργανώνει σε διεθνές επίπεδο. Επιπρόσθετα η Cosmote 5G Athens Stage θα κάνει ακόμα πιο συναρπαστική την εικόνα της χώρας μας, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα να συνδυαστούν οι γεμάτες δράση εικόνες του αγώνα με μερικά από τα πλέον εμβληματικά αξιοθέατα της Αθήνας.

Επιπρόσθετα θα δώσουν την ευκαιρία στους εκατομμύρια κατοίκους της πρωτεύουσας να βρεθούν σε ένα παγκοσμίου επιπέδου αγωνιστικό γεγονός από τόσο κοντά και να απολαύσουν τη μοναδική συγκίνηση που προσφέρουν οι αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα τα ράλι.

Η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου στην υπέρ – ειδική Cosmote 5G Athens Stage θα δοθεί στις 18:00 της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021. Να είμαστε όλες και όλοι εκεί.

Image Credit: .redbullcontentpool.com, acropolisrally.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!