Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του GP Μεγ. Βρετανίας

Γιώργος Βαρίνος
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του GP Μεγ. Βρετανίας
Πιο κοντά στον τίτλο ο Φάμπιο Κουαρταραρό μετά από μια άνετη νίκη στη Μεγ. Βρετανία. Ο Ρινς επιστρέφει στο βάθρο με την 2η θέση του και ο Αλέιξ Εσπαργκαρό κατακτά την 3η θέση και ανεβαίνει στο βάθρο για πρώτη φορά με την Aprilia.

Ας δούμε τι είπαν οι ίδιοι στους δημοσιογράφους.

Φάμπιο Κουαρταραρό 1ος (Yamaha)

«Ο ρυθμός αγώνα, ήταν φοβερός όλο το Σαββατοκύριακο αλλά σήμερα τα πήγα πολύ καλά. Ήταν δύσκολες οι κατατακτήριες, έχασα λίγο από την αυτοπεποίθησή μου αλλά στις ελεύθερες δοκιμές είχα καλό ρυθμό με το μεσαίο λάστιχο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς εδώ που είμαστε μαζί. Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ εννοώ, θέλω να ευχαριστήσω και την Monster γιατί είναι το Monster Energy grand prix. Όλη την ομάδα, τους μηχανικούς μου και τον Ντανιέλε που δεν μπόρεσε να έρθει. Ο αγώνας είναι γι' αυτόν. Είναι ωραία να βρεθώ με την ομάδα για να πανηγυρίσουμε...»

Άλεξ Ρινς 2ος (Suzuki)

«Η δεύτερη θέση είναι για όλο το κοινό που ήρθε σήμερα για να μας υποστηρίξει. Γιατί δεν είναι οι καλύτερες στιγμές μας. Αυτό είναι για σας, σας ευχαριστώ. Προσπαθούσα να κοντρολάρω τον αγώνα. Ανέκαμψα από τις πίσω θέσεις και στο τέλος κατάφερα να είμαι δεύτερος. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας γιατί ξέρατε στους προηγούμενους ήμασταν στην έβδομη θέση. Αυτές είναι οι θέσεις που πρέπει να είμαστε και ο Άλεξ Ρινς λοιπόν παίρνει και αυτός το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα.»

Αλέιξ Εσπαργκαρό 3ος (Aprilia)

«Είναι σαν ένα όνειρο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Υπήρχε πολύς δρόμος μέχρι να φτάσουμε εδώ, βήμα βήμα. Πάντα πίστευα στο project αυτό. Όλοι στην Aprilia, το πιστεύαμε. Είναι ένα όνειρο και θέλω όλο και περισσότερο να.είμαστε σε μια καλή κατάσταση και να κατακτούμε βάθρα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Πρέπει να πω ευχαριστώ σε όλους. Ήταν ένας ωραίος αγώνας. Δεν ήθελα να κάνω κανένα λάθος. Είχα τον ρυθμό. Τον αφιερώνω στη γυναίκα μου γιατί είναι εδώ μαζί μου. Είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ πάντα με υποστήριζε.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!