Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των Κατατακτήριων Μεγ. Βρετανίας

Γιώργος Βαρίνος
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των Κατατακτήριων Μεγ. Βρετανίας
Χαρούμενοι και οι 3 πρώτοι των Κατατακτήριων δοκιμών του GP Μεγ. Βρετανίας. Ας δούμε τι είπαν στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της διαδικασίας.

Πολ Εσπαργκαρό (1ος με 1.58.889)

«Πανηγυρίζω σαν να κέρδισα τον αγώνα. Είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Αύριο είναι ο αγώνας, εντάξει αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα σήμερα, το να παίρνω αυτή την poll position σε όλη μου την καριέρα. Κοιτάξτε... η πρώτη και δεύτερη σειρά θα ήταν κάτι καλό, ένα καλό Σαββατοκύριακο μετά από μια δύσκολη περίοδο. Δυσκολευόμουν πάρα πολύ και αυτό ψυχολογικά είναι περισσότερο απ' ότι να παίρνεις την πρώτη θέση. Νιώθω ανακουφισμένος. Μερικές φορές η δύσκολη δουλειά, η σκληρή δουλειά δεν αποδίδει αλλά τώρα η πολλή δουλειά τελικά απέδωσε. Δουλέψαμε σκληρά. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω έτσι.»

Φρανσέσκο -Πέκο- Μπανάια (2ος με 1.58.911)

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί πρέπει να πω ότι νομίζω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δουλεύουμε καλύτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος να είμαι στο γκαράζ καθώς οι συνθήκες είναι πολύ ευχάριστες. Η δουλειά που κάνουμε είναι πολύ καλή. Ήμουν ευχαριστημένος νωρίτερα και η κατατακτήριες δεν ήταν εύκολες γιατί αυτή η πίστα, σε αυτήν την πίστα υποφέρουμε με τα λάστιχα. Όταν είδα ότι πίεζα και όλα έρχονταν σε εμένα, ήταν όλα εντάξει, γιατί είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος το να είμαι εδώ. Η καλύτερη θέση είναι να ξεκινάς από την πρώτη σειρά και είμαι έτοιμος να δώσω την μάχη για αύριο.»

Φάμπιο Κουαρταραρό (3ος με 1.58.925)

«Για να πω την αλήθεια δεν αισθάνομαι καλά με την μοτοσυκλέτα. Η μοτοσυκλέτα κουνιέται πάρα πολύ. Πρέπει να δούμε γιατί. Γιατί ειλικρινά είμαι στην πρώτη σειρά αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί αισθάνομαι ότι δεν είμαι άνετος στην time attack. Είμαστε πολύ καλοί στο ρυθμό και αυτό είναι πιο σημαντικό για αύριο. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε γιατί μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!