Οι πρώτες εικόνες του νέου Kia Sportage (pics)

Οι πρώτες εικόνες του νέου Kia Sportage (pics)
H Kia αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες της επερχόμενης νέας γενιάς Sportage, που θα παρουσιαστεί την 1η Σεπτεμβρίου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Kia λανσάρει ένα Sportage που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά και αποτελεί την πέμπτη γενιά του διάσημου SUV της κορεατικής φίρμας. Το ολοκαίνουργιο Sportage έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί προσεκτικά για να θέσει νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία του, ικανοποιώντας παράλληλα την ιδιαιτερότητα των ευρωπαϊκών γούστων και των ευρωπαϊκών δρόμων.

Kia Sportage

Ο προηγμένος εξωτερικός και εσωτερικός σχεδιασμός, η υπερσύγχρονη τεχνολογία συνδεσιμότητας, τα αποδοτικά προηγμένα συστήματα μετάδοσης και οι πιο σύγχρονες καινοτομίες παθητικής, ενεργητικής και ADAS ασφάλειας ενισχύουν ακόμη περισσότερο το premium προφίλ του SUV της νέας γενιάς Sportage.

Σχεδιασμένο με νέα αρχιτεκτονική και φιλοσοφία, το ολοκαίνουργια Sportage έχει επίσης κατασκευαστεί για να προσφέρει βέλτιστα χαρακτηριστικά οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς σε ευρωπαϊκούς δρόμους.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός

Kia Sportage

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Kia ονόματι «Opposites United» βρίσκεται στο επίκεντρο του ολοκαίνουργιου Sportage, επηρεάζοντας κάθε πτυχή της εμφάνισης και του χαρακτήρα του. Ο σχεδιασμός του βασίζεται στο θέμα «Bold for Nature» και αποδίδει φόρο τιμής στην τελειότητα και την απλότητα της φύσης ενώ συνδέεται με τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της μάρκας.

Τα σκίτσα που αποκαλύφθηκαν υποδηλώνουν τη σπορ και πρωτοποριακή ταυτότητα του νέου Sportage. Η νέα γενιά του φημισμένου μοντέλου θα διαθέτει ένα πιο συμπαγές και περιπετειώδες προφίλ που υποδηλώνει υψηλότερα επίπεδα ευελιξίας και απόδοσης που θεωρούνται ιδανικά για ευρωπαϊκούς δρόμους. Σχεδιασμένο για να είναι το πιο δυναμικό SUV με απαράμιλλο στυλ και χαρακτήρα στην κατηγορία του, το νέο Sportage θα διαθέτει μια μυώδη εμφάνιση και μια δυναμική αλλά εκλεπτυσμένη σιλουέτα με σπορ γραμμές κατά μήκος του αμαξώματος.

Kia Sportage

Τα σκίτσα υποδηλώνουν έναν τολμηρό σχεδιασμό με μια μαύρη γραφική μάσκα με λεπτομερή σχεδιαστικό προσανατολισμό που εκτείνεται στο πλάτος του μπροστινού μέρους. Η ανανεωμένη αποτύπωση της εμβληματικής μάσκας της Kia σε σχήμα Tiger Nose συνδυάζεται με φώτα LED DRL σε σχήμα μπούμερανγκ που ξεχωρίζουν και προβολείς Matrix LED. Αντιπροσωπεύοντας ακόμα μία καινοτομία για τη γκάμα του Sportage, τα σκίτσα εμφανίζουν μια μαύρη οροφή που βοηθά στην περαιτέρω ανάδειξη του σπορ προφίλ του ολοκαίνουργιου SUV, δίνοντας παράλληλα έμφαση στo σχεδιασμό του δυναμικού C-pillar.

Στο πίσω μέρος, οι δυναμικές και ευρείες γραμμές συναντούν τα λεπτά πίσω φώτα LED που συνοδεύονται από το νέο λογότυπο της Kia. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του μαύρου πίσω προφυλακτήρα τονίζει ακόμα περισσότερο τον σπορ, νεανικό χαρακτήρα του.

Ψηφιακή παρουσίαση

Kia Sportage

Η παρουσίαση του νέου ευρωπαϊκού Sportage θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια ζωντανής διαδικτυακής εκδήλωσης που θα λάβει μέρος την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στα ψηφιακά κανάλια της Kia στις 12:00 ώρα Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι θεατές θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρώτο SUV της Kia που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά.

Οι πωλήσεις του νέου Kia Sportage θα ξεκινήσουν στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!