Η Mercedes λανσάρει έξυπνο σύστημα φόρτισης

Η Mercedes λανσάρει έξυπνο σύστημα φόρτισης
H Mercedes αποκάλυψε ένα πρωτοποριακό σύστημα φόρτισης, το οποίο μπορεί να συνοδεύει τον οδηγό σε κάθε του ταξίδι.

Ο εξηλεκτρισμός των αυτοκινήτων εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, με τους κατασκευαστές να λανσάρουν εξαρτήματα τα οποία κάνουν τη χρήση τους ευκολότερη. Η Mercedes δραστηριοποιήθηκε και παρουσίασε ένα έξυπνο σύστημα ευέλικτης φόρτισης και έχει σκοπό να κάνει ευκολότερη τη ζωή των οδηγών που χρειάζονται πολλαπλούς τρόπους φόρτισης.

mercedes

Η γερμανική φίρμα παρουσίασε το φορητό σύστημα φόρτισης, που είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα της Mercedes, υβριδικά plug-in ή πλήρως ηλεκτρικά. Επιπλέον, δεν είναι διαθέσιμο μόνο για τα τωρινά μοντέλα, αλλά και για τα μελλοντικά.

Το σύστημα φόρτισης με μήκος 5 μέτρα, έρχεται με πληθώρα βυσμάτων που προσαρμόζονται σε διαφορετικές πηγές φόρτισης. Το λογισμικό ανιχνεύει τον αντάπτορα φόρτισης και προσαρμόζει την τάση φόρτισης. Η μέγιστη τάση φόρτισης είναι στα 22 kW, ενώ μπορεί επίσης να προσαρμοστεί χειροκίνητα. Επιπλέον, ο λογισμικό διαθέτει σύστημα το οποίο αποτρέπει την υπερθέρμανση.

Mercedes AMG GT3

Ο «έξυπνος φορτιστής» της Mercedes, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, σε πάρκινγκ στη δουλειά, ακόμα και σε σημεία φόρτισης σε εξωτερικούς χώρους. Περιλαμβάνεται σε μια υψηλής ποιότητας θήκη, με όλα τα επιπλέον εξαρτήματα. Η τιμή πώλησης στη Γερμανία ξεκινά από 1.225 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!