Σε καλύτερη κατάσταση ο Μάρκεθ ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν

Σε καλύτερη κατάσταση ο Μάρκεθ ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν
Ο Μάρκ Μάρκεθ είναι έτοιμος για το δεύτερο μισό της σεζόν, έχοντας βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και αυξήσει την ένταση της προπόνησής του.

Ο Μάρκ Μάρκεθ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το δεύτερο μισό του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP, έχοντας ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα προπόνησης. Το κορυφαίο πρωτάθλημα σε δύο τροχούς επιστρέφει αυτή την εβδομάδα με το GP Στυρίας στις 6-8 Αυγούστου. Ο αναβάτης της Honda έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο χρόνο με τον τραυματισμό στο χέρι που αποκόμισε το 2020 στο GP Ισπανίας στη Χερέθ. Όμως φέτος έχει επιστρέφει στην ενεργό δράση και κατάφερε να πάρει μια τρομερή νίκη στο GP Γερμανίας ξεσπώντας σε λυγμούς στο βάθρο.

Στο πλαίσιο του GP Στυρίας, ο Μάρκεθ μίλησε για το τελευταίο χρονικό διάστημα και την προπόνηση που έχει ακολουθήσει, την οποία έχει αυξήσει σε ένταση. «Απόλαυσα το καλοκαιρινό διάλειμμα. Χαλάρωσα και ξόδεψα χρόνο με φίλους και την οικογένειά μου. Ήταν πολύ θετικό το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο για τη ψυχολογία μου, αλλά και για το σώμα μου. Νιώθω καλύτερα και πιο δυνατός από πριν. Έχω αυξήσει την ένταση της προπόνησής μου και την προπόνηση πάνω σε μοτοσικλέτα. Οδήγησα αρκετά μέχρι και motocross. Όμως ξέρω πως η κατάσταση στην πίστα όταν επιστρέψουμε στη δράση δεν θα είναι η ιδανική. Ανυπομονώ να οδηγήσω και πάλι τη RC213V».

Ο Μάρκεθ βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας μπαίνοντας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με συγκομιδή 50 βαθμών. Οι ελπίδες του για διεκδίκηση τίτλου είναι ελάχιστες, καθώς ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha έχει 156 βαθμούς.

Image credit: Honda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!