Νεκροταφείο πολυτελών αυτοκινήτων στην Κίνα (vid)

Νεκροταφείο πολυτελών αυτοκινήτων στην Κίνα (vid)
Πανάκριβα κατασχεμένα αυτοκίνητα σαπίζουν παρατημένα σε μια έκταση στην κινεζική πόλη Χαντζού

Ακόμα και όταν αφήνονται να σαπίσουν, τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα προκαλούν εντονότερα συναισθήματα από τα πιο «ταπεινά» μοντέλα. Περιδιαβαίνοντας σε ένα -οποιοδήποτε- νεκροταφείο αυτοκινήτων, κανείς δεν θα συγκινηθεί στη θέα ενός παλιού χάτσμπακ μοντέλου που πουλήθηκε κατά εκατομμύρια μονάδες στην εποχή του αλλά όλοι θα σταματήσουν για να κοιτάξουν ένα σούπερκαρ ή ένα υπερπολυτελές σεντάν στην ίδια κατάσταση.

Αυτό ακριβώς περιγράφει ένα πρόσφατο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Geely, που ως γνωστόν είναι ιδιοκτήτρια της Volvo- και μας δείχνει μια βόλτα σε ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων στην πόλη Χαντζού της Κίνας, Εκεί, οι παρουσιαστές κάνουν μια βόλτα και θαυμάζουν μοντέλα των Chevrolet, Porsche. Audi, Ason Martin, Bentley, τα οποία απλώς κάθονται εκεί και σαπίζουν, με τη φύση να τα διεκδικεί πίσω μέσω της πυκνής βλάστησης που τα καλύπτει.

Κάποια από τα αυτοκίνητα αυτά έχουν κατασχεθεί από τις αστυνομικές αρχές και δεν βγήκαν ποτέ σε πλειστηριασμό, απλώς αφέθηκαν εκεί. Κάποια άλλα προέρχονται από μια αντιπροσωπεία που έχει κλείσει εδώ και χρόνια και είχε την διόλου δεοντολογική πρακτική να πουλά το ίδιο αυτοκίνητο σε πολλούς διαφορετικούς πελάτες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!