H Aprilia ήθελε τον Λορένθο για το 2021 αλλά ήταν πολύ ακριβός

Κώστας Παστρίμας
H Aprilia ήθελε τον Λορένθο για το 2021 αλλά ήταν πολύ ακριβός
Ο Χόρχε Λορένθο αποκάλυψε ότι είχε συζητήσεις με την Aprilia για το 2021 αλλά οι Ιταλοί «δεν μπορούσαν να επενδύσουν στην απόκτηση ενός πρωταθλητή»

Ο Χόρχε Λορένθο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο τέλος του 2019 αλλά το όνομά εξακολουθεί να συζητιέται στο χώρο του MotoGP. Ο Ισπανός πρωταθλητής αυτόν τον καιρό είναι χωρίς δουλειά, ωστόσο αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από την Aprilia να επιστρέψει στις πίστες το 2021 ως αντικαταστάτης του τιμωρημένου Αντρέα Ιανόνε. Ο Λορένθο όμως ενδιαφερόταν μόνο για το ρόλο του οδηγού δοκιμών αλλά η Aprilia δεν μπορούσε να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο Λορένθο μίλησε για όλα αυτά στο Speedweek: «Υπήρξε μια επαφή με τον Μάσιμο Ριβόλα (σ.σ. επικεφαλής του αγωνστικού τμήματος της Aprilia). Είναι καλός μου φίλος από την εποχή που δούλευε στη Ferrari. Με ήθελαν για να τρέξω αλλά εγώ ήθελα να ξεκινήσω ως δοκιμαστής. Τελικά, δεν ήθελαν να επενδύσουν σε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή για αναβάτη δοκιμών. Το να προσλάβουν έναν αναβάτη σαν εμένα είναι σίγουρα πιο δαπανηρό και έτσι δεν συμφωνήσαμε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!