Χάμιλτον: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη»

Χάμιλτον: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη»
Ο Λιούις Χάμιλτον δεν συμφωνεί με την ποινή που δέχτηκε και δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι λάθος στο συμβάν με τον Φερστάπεν

Ο Λιούις Χάμιλτον κέρδισε το GP Μ. Βρετανίας στο Silverstone παρότι οι αγωνοδίκες του επέβαλαν ποινή 10 δευτερολέπτων για τη σύγκρουση με τον Μαξ Φερστάπεν στον πρώτο γύρο του αγώνα. Ο Ολλανδός της Red Bull μετά τον αγώνα κατηγόρησε τον Χάμιλτον για ασέβεια και επικίνδυνη οδήγηση αλλά ο οδηγός της Mercedes στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τερματισμό είπε ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Χάμιλτον είπε: «Δεν έχω δει καλά τα πλάνα, είδα μόνο ένα κλιπ στα γρήγορα όταν γύρισα στο γκαράζ, αλλά θα τα ξαναδώ αργότερα. Δεν νομίζω, από όσα έχω δει μέχρι τώρα, ότι πρέπει να είμαι στη θέση να ζητήσω συγγνώμη για κάτι. Απλώς αγωνιζόμασταν. Δεν συμφωνώ με τους αγωνοδίκες αλλά δέχομαι την ποινή και συνεχίζω τη δουλειά μου. Δεν θα παραπονεθώ. Όλοι θα έχουν τη γνώμη τους και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι νομίζει ο καθένας».

Ο Βρετανός είπε επίσης ότι όταν έμαθε πως ο Φερστάπεν ήταν στο νοσοκομείο ανησύχησε και ότι θα μιλήσει μαζί του για να ξεκαθαρίσουν το ζήτημα: «Άκουσα ότι ο Μαξ είναι στο νοσοκομείο και αυτό σίγουρα με ανησυχεί. Κανείς μας δεν θέλει να τραυματιστεί κάποιος άλλος. Ποτέ δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και ελπίζω να είναι καλά. Θα επικοινωνήσω μαζί του αργότερα για να βεβαιωθώ ότι είναι ΟΚ. Έχουμε μπροστά μας πολλούς σκληρούς αγώνες και πρέπει να βρούμε μια ισορροπία».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!