O Λ. Αυγενάκης στέλνει το μήνυμα του αθλητισμού από τη σέλα μιας Harley Davidson (pics)

O Λ. Αυγενάκης στέλνει το μήνυμα του αθλητισμού από τη σέλα μιας Harley Davidson (pics)
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης περιηγήθηκε ως επικεφαλής μοτοπορείας μοτοσικλετών Harley Davidson στα αθλητικά κέντρα της Αθήνας με γνώμονα την οδική ασφάλεια

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συμμετείχε σε μια ξεχωριστή μοτοπορεία και περιήγηση στους αθλητικούς πόλους της Αθήνας την Κυριακή 11 Ιουλίου. O Σύλλογος «Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες» (ΙΔΟΡΟ), με επικεφαλής την Ολυμπιονίκη Όλγα Βασδέκη, και το Υφυπουργείο Αθλητισμού με το σύνθημα «Ζήσε Αθλητικά» αγκάλιασαν τον αθλητισμό και έστειλαν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς. Συνολικά 40 μοτοσικλέτες Harley Davidson πήραν μέρος σε αυτήν την περιήγηση.

avgenakis

Αθλητισμός, οδική ασφάλεια και Harley

Μέσα σε μία μόνο εκδήλωση συνδυάστηκαν πολλά μηνύματα. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι o θεσμικός υποστηρικτής του αθλητισμού στη χώρα μας και ειδικά για το μηχανοκίνητο αθλητισμό ο υφυπουργός έχει μιλήσει με το έργο του - ας μην ξεχνάμε την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στη χώρα μας. Με τη συμμετοχή του σε τέτοιες εκδηλώσεις δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο μήνυμα για την οδική ασφάλεια και τη σωστή συμπεριφορά στους δρόμους.

avgenakis

Η μοτοπορεία αυτή οργανώθηκε με την ευκαιρία του τελικού του Euro 2020 από το σύλλογο ΙΔΟΡΟ και με αφετηρία τον Άγιο Κοσμά πέρασε από σημεία-ορόσημα του ελληνικού αθλητισμού. Σε αυτά τα σημεία οι αναβάτες, με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη, συνάντησαν μεγάλες αθλητικές μορφές και προσωπικότητες. Στο Σ.Ε.Φ. τους υποδέχτηκε ο Αργύρης Καμπούρης. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο, γνωστό ως Καλλιμάρμαρο πήραν μια γερή δόση ιστορίας. Στο Πεδίον του Άρεως επισκέφθηκαν τον Πανελλήνιο, τον σύλλογο των ολυμπιονικών. Κα η περιήγηση αυτή έφτασε στον τελικό της προορισμό, που ήταν το ΟΑΚΑ, όπου παρακολούθησαν τον τελικό του Euro 2020 παρέα με τον Άγγελο Μπασινά.

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτηση του Λ. Αυγενάκη στο facebook

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!