Ράγισε το γυαλί ανάμεσα σε Yamaha και Βινιάλες

Ράγισε το γυαλί ανάμεσα σε Yamaha και Βινιάλες
Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις φαίνεται ότι ο Βινιάλες δεν έχει μέλλον στη Yamaha

Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Μάβερικ Βινιάλες και στον προηγούμενο αγώνα στο Σάχσενρινγκ η κατάσταση έπεσε στο ναδίρ, με τον Ισπανό να τερματίζει τελευταίος και στις δηλώσεις του να κατηγορεί την ομάδα του, τη Yamaha, ότι δεν του δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό.

Οι δηλώσεις αυτές είναι όντως πολύ σοβαρές και ένα εργοστάσιο σαν τη Yamaha είναι δύσκολο να δεχτεί τέτοια συμπεριφορά από τον αναβάτη του. Γι’ αυτό, φαίνεται ότι η σχέση ανάμεσα στον Βινιάλες και στη Yamaha έχει φτάσει στο σημείο που δεν μπορεί πλέον να διορθωθεί, ακόμα κι αν ο Ισπανός κερδίσει σήμερα στο Assen, που ξεκινάει από την pole position.

Οι πληροφορίες που αναφέρει στην ιστοσελίδα motograndprix.gr ο Δημήτρης Διατσίδης, ο οποίος μίλησε στην Ολλανδία με τον Λιν Τζάρβις, τον επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Yamaha, λένε ότι δεν υπάρχει πλέον γυρισμός και το διαζύγιο των δύο πλευρών πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο Διατσίδης μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο χωρισμός να έρθει άμεσα και μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα του MotoGP να δούμε άλλον αναβάτη στη σέλα της εργοστασιακής Yamaha, δηλαδή τον Φράνκι Μορμπιντέλι.

Όσο για τον Βινιάλες, η συνέχεια της καριέρας του μπορεί να βρίσκεται στην Aprilia. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μάσιμο Ριβόλα, επικεφαλής της Aprilia, είπε ότι ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο (που ως γνωστόν κάνει δοκιμές με την ιταλική ομάδα) δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για μια θέση το 2022 και έχουν πέσει κι άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις στο τραπέζι.

Σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα πολύ σοβαρές εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!