Αυτό είναι το νέο Honda Civic (pics)

Κώστας Παστρίμας
Αυτό είναι το νέο Honda Civic (pics)
Οι πρώτες φωτογραφίες του Honda Civic που έφτασε στην 11η γενιά του και που το Φθινόπωρο του 2022 θα το δούμε στους δρόμους

Το Honda Civic είναι ένα μοντέλο ορόσημο και η παρουσίαση κάθε νέας γενιάς του αποτελεί σημαντικό γεγονός. Εν αναμονή της νέας γενιάς του Civic, που θα είναι η 11η, η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του 5θυρου hatchback μοντέλου της.

civic

Το ολοκαίνουργιο Civic θα προσφέρεται αποκλειστικά ως υβριδικό και θα γίνει το πιο πρόσφατο μοντέλο με το προηγμένο σύστημα κίνησης e:HEV (υβριδικό ηλεκτρικό όχημα) της μάρκας. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο του στόχου της Honda, όλα τα ευρωπαϊκά mainstream μοντέλα να διαθέτουν ηλεκτροκίνητους κινητήρες έως το 2022. Αυτό το υβριδικό σύστημα ήδη χρησιμοποιείται στα Jazz, Jazz Crosstar, CR-V αλλά και στο νέο H-RV που θα αρχίσει να πωλείται αργότερα μέσα στη χρονιά.

civic

Το Honda Civic παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο το 1972 και από τότε πάνω από 27 εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν πουληθεί σε 170 χώρες. Αυτή είναι η κληρονομιά που καλείται να συνεχίσει το νέο Civic e:HEV, από το Φθινόπωρο του 2022 που θα φτάσει στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!