inMotion 76 με 118 δροσερές σελίδες για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα

Νίκος Γιαννούλας
inMotion 76 με 118 δροσερές σελίδες για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα
Κάτω από την ομπρέλα ή το κλιματιστικό, στο γραφείο ή στο σπίτι, το inMotion 76 είναι εξίσου απολαυστικό -και πάντα δωρεάν

https://issuu.com/gazzettagr/docs/inmotion_76Στον υπολογιστή, στο tablet ή στο smartphone, το inMotion είναι πάντα στη διάθεσή σας για να μην χάνετε το παραμικρό νέο που αφορά στο αυτοκίνητο, στη μοτοσικλέτα και στα motorsport.

Σε αυτό το τεύχος η επέλαση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων συνεχίζεται αμείωτη. Το νέο Skoda Enyaq iV έφτασε στην ελληνική αγορά με προκλητικά προσιτό κόστος, ενώ το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νεότευκτης Cupra αποκαλύφθηκε με την ονομασία Born και τη μορφή ενός πεντάθυρου δυναμικού hatchback.

Εξηλεκτρισμό έχουμε όμως και για ένα θρύλο των 4Χ4, το Jeep Wrangler 4Xe, το οποίο απέκτησε μια πολύ ενδιαφέρουσα plug-in υβριδική εκδοχή στη γκάμα του.

Η ενότητα των δοκιμών του τεύχους ξεκινά με ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο, το Kia e-Niro Long Range που, όπως αποκαλύπτει και το επίθετό του, έχει αυτονομία που εξαφανίζει το άγχος της φόρτισης.

Αντιστοίχως το σπάνιο έως πέρυσι αλλά όχι πλέον Tesla Model 3, που κοσμεί και το εξώφυλλο, αποτελεί μια πραγματική επανάσταση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα όχι μόνο αναφορικά με την αυτονομία και την ισχύ του, αλλά και για τα οδικά του χαρακτηριστικά.

Ακόμα ένα Skoda που υπέκυψε στα χαρίσματα του ηλεκτρισμού, το plug-in υβριδικό Superb iV, μας αποκαλύπτει τον αγχολυτικό του χαρακτήρα εφ' όλης της ύλης.

Full ηλεκτρικό, τεχνολογικά προηγμένο και αισθητικά προβοκατόρικο, το νέο Honda e στην έκδοση εξοπλισμού Advance, έρχεται για να αλλάξει τις αστικές μας μετακινήσεις.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, το compact επαγγελματικό van Peugeot E-Expert, με αμιγώς ηλεκτρική πρόωση, έρχεται να αλλάξει τα μεταφορικά δεδομένα στις πόλεις.

Από την άλλη πλευρά, για να πας πολύ μακριά και συγκεκριμένα ένα υπέροχο ταξίδι μέχρι την ακριτική Παραμυθιά, ένα Opel Crossland με τον εξαιρετικά οικονομικό κινητήρα diesel 1.5 λίτρων είναι το ενδεδειγμένο όχημα.

Η ενότητα του αυτοκινήτου κλείνει με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον Πάνο Σεϊτανίδη ο διευθυντής σχεδιασμού της Citroen Πιέρ Λεκλέρ, που ηγείται της ριζοσπαστικοποίησης της γαλλικής μάρκας, στα πρότυπα του παρελθόντος της.

Στο τομέα των motorsport, η F1 επιστρέφει φέτος στις συναρπαστικές της εποχές, με τη μονοκρατορία της Mercedes να διακόπτεται πλέον από τη Red Bull. Διαβάστε τις ανασκοπήσεις του ανατρεπτικού GP του Μονακό, του ανέλπιστα θετικού για τη Mercedes Αζερμπαϊτζάν και του θριαμβευτικού για την Red Bull αγώνα της Γαλλίας, για να έχετε όλη την εικόνα.

Αφήνοντας τον κόσμο των τετράτροχων, μας υποδέχεται η δοκιμή του SYM Maxsym 400, του νέου προσιτού αλλά και πολυτελούς scooter της κορυφαίας σε πωλήσεις μάρκας στη χώρα μας.

Για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας και μάλιστα των premium retro, η ΒΜW προτείνει και εμείς οδηγούμε το R nine T Scrambler, με όψη από το παρελθόν αλλά απόδοση από το μέλλον.

Δεν παραλείπουμε φυσικά να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε αφορά στο MotoGP και συγκεκριμένα για τους αγώνες της Ιταλίας, της Καταλονίας και της Γερμανίας, όπου είχαμε 3 διαφορετικούς νικητές και στον τελευταίο, την επιστροφή στην κορυφή του μοναδικού Μαρκ Μάρκεζ.

Διαβάστε το τεύχος 76 εδώ

inMotion 76

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!