Η BMW M4 GT3 στις δοκιμές των 24 Ωρών του Σπα

Η BMW M4 GT3 στις δοκιμές των 24 Ωρών του Σπα
Η BMW M Motorsport συνεχίζει τις δοκιμές της νέας M4 GT3, λίγο πριν το αγωνιστικό της ντεμπούτο στο 2021.

Η νέα BMW M4 GT3 θα παραστεί στις δοκιμές για τις 24 Ώρες του Σπα στις 22 και 23 Ιουνίου, κάνοντας τη πρώτη δημόσια εμφάνισή της. Το αγωνιστικό πραγματοποιεί τις δοκιμές εξέλιξης λίγες ημέρες πριν το αγωνιστικό ντεμπούτο σε πειραματικό επίπεδο.

Η αρχή γίνεται στη πίστα του Σπα-Φρανκοσάμπ, μια πίστα όπου προσφέρεται για δοκιμές των αγωνιστικών GT3. Η BMW έχει πλούσια ιστορία στις 24 Ώρες του Σπα, έχοντας κατακτήσει 23 νίκες στην ιστορία της. Στις δοκιμές αυτές θα είναι υπό την παρουσία των ομάδων του GT World Challenge Europe, δίνοντας επιπλέον στοιχεία στη BMW για την εξέλιξη της M4 GT3. BMW M4 GT3

Λίγες ημέρες αργότερα, το αγωνιστικό θα μεταβεί στη Γερμανία και τη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, όπου θα συμμετάσχει σε αγώνα του Nürburgring Endurance Series (NLS). Επειδή δεν έχει περάσει από ομολογκάρισμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, οι αγώνες αυτοί χρησιμοποιούνται ως δοκιμές εξέλιξης. Οδηγοί της M4 GT3 θα αποτελέσουν οι Γένς Κλίνγκμαν και Σέλντον Φαν Ντερ Λίντε.

Η M4 GT3 θα αντικαταστήσει την M6 GT3 το 2022 ως το επίσημο αγωνιστικό της εταιρείας στους αγώνες παγκοσμίου επιπέδου. Έως τότε δεν μπορεί να καταταχθεί σε επίσημους αγώνες έως ότου περάσει από τη διαδικασία ομολογκαρίσματος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!