Δάκρυα από τον Μάρκεζ στις δηλώσεις...

Δάκρυα από τον Μάρκεζ στις δηλώσεις...
Χαρούμενοι και ευτυχισμένοι όλοι οι πρωταγωνιστές στο βάθρο και στις δηλώσεις.

Ο Μάρκεζ πήρε μια εμφατική νίκη, ο Ολιβέιρα στη 2η θέση πιστοποιεί την εξαιρετική φόρμα της ΚΤΜ και ο Κουαρταραρό ξέφυγε και άλλο στο Πρωτάθλημα. Ας δούμε τι είπαν στις δηλώσεις τους.

Φάμπιο Κουαρταραρό: «Αυτό το βάθρο είναι χρυσός. Όλο το Σαββατοκύριακο δυσκολευόμασταν. Το πρωί ήμουν πίσω από τον Τάκα (Νακαγκάμι) και έχανα πολύ. Δυσκολευόμουν πάρα πολύ και αισθάνομαι ότι αυτο το βάθρο είναι πραγματικά χρυσός, έδωσα μάχη μέχρι το τέλος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα γιατί δυσκολευόμασταν όλο το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Και τώρα προσβλέπω στο Άσεν που είναι μια ωραία πίστα που μου αρέσει και θα την ευχαριστηθούμε πολύ.»

Μιγκέλ Ολιβέιρα: «Ήμουν γρηγορότερος στο τελευταίο κομμάτι. Ήταν γρηγορότερος στα άλλα. Αισθάνθηκα ότι δεν θα κέρδιζα τίποτα. Ήταν ένας ενδιαφέρων αγώνας. Δεν είχαμε στην αρχή τον ρυθμό να δώσουμε την μάχη με τον Μάρκεθ. Παίρνω τη δεύτερη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω με ένα ακόμη βάθρο. Και είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω έτσι και ευχαριστώ την ομάδα και όλους τους ανθρώπους στο σπίτι που με υποστηρίζουν.»

Μαρκ Μάρκεζ: «Είναι μία από τις πιο σημαντικές και πιο σκληρές στιγμές της καριέρας μου σήμερα. Ήξερα ότι υπήρχε μια ευκαιρία. Δεν ήταν εύκολο από πλευράς μυαλού. Ερχόμουν από μια δύσκολη κατάσταση αλλά ήταν μια μέρα, πριν από αυτό το Σαββατοκύριακο, είπα ότι θα προσπαθήσω να δώσω την μάχη για το βάθρο. Θα προσπαθήσω να είμαι κοντά στους άλλους. Η νίκη ήταν μια μικρή πιθανότητα. Όταν είδα κάποιες σταγόνες, σε εκείνο το σημείο πίεσα, είχα καλύτερο ρυθμό από πριν. Όταν άρχισαν οι πρώτες σταγόνες πίεσα λίγο περισσότερο. Πήρα το ρίσκο σε εκείνους τους γύρους και μετά όταν πέρασε αυτή η στιγμή, προσπάθησα να ελέγξω τον εαυτό μου.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!