Ατελείωτο drift με δύο BMW M4 Competition 1000 ίππων (vid)

Ατελείωτο drift με δύο BMW M4 Competition 1000 ίππων (vid)
Οι Red Bull Driftmasters ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους στη φετινή σεζόν του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Drift Masters.

H καινούργια χρονιά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Drift Masters θα έχει τη συμμετοχή των Driftbrothers, οι οποίοι θα βρεθούν στο τιμόνι δύο BMW M4 Competition. Πρόκειται για τους αδερφούς Ελίας Ουτοντζί και Γιοχάνες Ουτοντζί, οι οποίοι με τη στήριξη της BMW M GmbH θα παρατάξουν τα δύο ειδικά τροποποιημένα αγωνιστικά τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Η BMW M4 Competition έχει υποστεί τις ανάλογες βελτιώσεις, ώστε να συνάδει με τους κανονισμούς του Drift Masters. O εξακύλινδρος κινητήρας του μοντέλου αποδίδει πλέον τον εξωπραγματικό αριθμό των 1.050 ίππων και 1.300 Nm ροπής. Ο συνδυασμός αυτός είναι κρίσιμος για τους αγώνες drift. Τα αεροδυναμικά βοηθήματα έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των αγώνων drift, με πλαϊνά και πίσω σπόιλερ. Επιπλέον η M Performance έχει βάλει το χεράκι της ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόδοση, δίχως να δημιουργούνται προβλήματα υπερθέρμανσης.

Red Bull Driftbrothers

Οι Red Bull Driftbrothers συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Drift Masters από το 2018 και φέτος ανυπομονούν να ξεκινήσει η σεζόν με τη νέα τους M4 Competition. Η πρεμιέρα του Drift Masters, του μεγαλύτερου πρωταθλήματος drift παγκοσμίως, είναι προγραμματισμένη για τις 10 και 11 Ιουλίου στο Γκρέινμπαχ της Αυστρίας. Θα συμμετάσχουν επίσης στους δύο αγώνες που θα γίνουν στη Ρίγα Λετονία, ενώ το φινάλε της σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Αυγούστου στη Τιφλίδα της Γεωργίας.

Δείτε τους Driftbrothers να πηγαίνουν στο όριο τη BMW M4 Competition που θα αγωνιστούν στο Drift Masters, με την παρουσία του CEO της M Performance, Μάρκους Φλας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!