Η Yamaha δίπλα στους Βασίλη Παντελεάκη και Γιάννη Περιστερά (vid)

Η Yamaha δίπλα στους Βασίλη Παντελεάκη και Γιάννη Περιστερά (vid)
Η Yamaha παρουσιάζει μέσα από ένα νέο και άκρως απολαυστικό video τους δύο αθλητές ταχύτητας που υποστηρίζει: Βασίλη Παντελεάκη και Γιάννη Περιστερά.

Η Yamaha παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο και ξεωριστό τρόπο τους δύο αθλητές ταχύτητας που στηρίζει το 2021. Ο ένας είναι ο Βασίλης Παντελεάκης, ο οποίος θα αγωνιστεί φέτος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στην κατηγορία Pre Moto 3 και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα CEV στην κατηγορία European Talent Cup. Ο άλλος είναι ο Γιάννης Περιστεράς, που με τη στήριξη της Yamaha θα συμμετάσχει στο Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021 και στo Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στην κατηγορία SS300.

Η Yamaha βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των δύο αθλητών και ενισχύει τις φιλόδοξες προσπάθειές τους, ευελπιστώντας να επέλθουν σημαντικές διακρίσεις, που μπορούν να οδηγήσουν τους δύο αθλητές στο να συμμετέχουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Το γεγονός αυτό αποτελεί αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο όνειρο τους. Επιπλέον, η προβολή της ελληνικής συμμετοχής σε τόσο υψηλό επίπεδο μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο για επόμενους αθλητές.

Το βίντεο το οποίο ετοίμασε η Yamaha, δείχνει τους δύο οδηγούς μέσα σε ring να μάχονται μάχονται για έναν και μοναδικό στόχο, την Yamaha R1M. Στο παρακάτω βίντεο συμμετέχει φιλικά και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!