Οι BMW i4 και iX σε ρυθμούς Coldplay (pics & vid)

Οι BMW i4 και iX σε ρυθμούς Coldplay (pics & vid)
Η BMW συνεργάζεται με το διάσημο συγκρότημα Coldplay για ένα ηλεκτρικό μέλλον, φιλικό προς το περιβάλλον.

Το ιδανικό soundtrack για το φετινό καλοκαίρι μας φέρνει η BMW, η οποία κινείται σε ρυθμούς Coldplay. Το βρετανικό συγκρότημα λάνσαρε το νέου του single με τίτλο "Higher Power", το οποίο δυνοδεύει το διαφημιστικό σποτ των νέων BMW i4 και iX. Μέσω της καμπάνιας αυτής, σηματοδοτείται η έναρξη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ανάμεσα στην BMW και τους Coldplay.

H ιστορία των δύο πλευρών ξεκίνησε πίσω στο 2014, όταν το συγκρότημα πραγματοποίησε συναυλία στο BMW Welt στο Μόναχο. Η συναυλία αυτή σηματοδότησε το τέλος της τότε τους περιοδίας κι έκτοτε ξεκίνησε μια δημιουργηκή σχέση. Τόσο η BMW αλλά και οι Coldplay συμμερίζονται το κοινό τους ενδιαφέρον για τη βιωσιμότητα σε διάφορους τομείς της ζωής.BMW i4

Το τραγούδι "Higher Power" έγραψε τη δική του ιστορία από την ημέρα πρεμιέρας του. Ο διεθνής διαστημικός σταθμός (ISS) κινήθηκε σε ρυθμούς Coldplay, ενώ λίγο αργότερα η μπάντα πραγματοποίησε τη πρώτη της ζωντανή συναυλία για το 2021 στο Glustonbuty Festival.

«Το αντιληφθήκαμε ήδη από τις πρώτες συζητήσεις: οι Coldplay και η BMW μοιράζονται πολλούς κοινούς στόχους που προχωρούν πέρα από το μάρκετινγκ», σχολίασε ο Αντιπρόεδρος πελατών της BMW. Και συνέχισε: «Με βάση αυτό, αναπτύξαμε ένα project ‘συν-δημιουργίας’ όπου η μπάντα συνέβαλε ενεργά με τις απόψεις και τη φιλοσοφία της στο σχεδιασμό της καμπάνιας μας για την BMW iX και την BMW i4».BMW iX

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας, οι Coldplay δήλωσαν: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την BMW στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να κάνουμε όλες μας τις δραστηριότητες όσο το δυνατόν πιο βιώσιμες. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η BMW για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα μπορεί να υποστηρίζει τις live παραστάσεις μας σχεδόν αποκλειστικά με βιώσιμη ενέργεια».

Δείτε το διαφημιστικό σποτ των BMW i4 και iX με τους Coldplay να κάνουν επίσης την εμφάνισή τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!