To εργοστάσιο της Ferrari έγινε πασαρέλα (vid)

Κώστας Παστρίμας
To εργοστάσιο της Ferrari έγινε πασαρέλα (vid)
Η Ferrari οργάνωσε επίδειξη μόδας μέσα στο Maranello για να παρουσιάσει τις δημιουργίες του Ρόκο Ιανόνε

Η Ferrari είναι γνωστή και διάσημη τόσο για τη συμμετοχή και τα επιτεύγματά της στη Formula 1 όσο και για τα υπεραυτοκίνητά της, που συνδυάζουν στιλ και επιδόσεις στον υπερθετικό βαθμό. Η ιταλική εταιρεία όμως δεν σταματά εκεί και την Κυριακή που μας πέρασε μπήκε δυναμικά στο χώρο της υψηλής μόδας, παρουσιάζοντας την πρώτη της γραμμή ρουχισμού.

Η κολεξιόν της Ferrari παρουσιάστηκε σε μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Μαρανέλο της Ιταλίας. Εκεί, δίπλα στη γραμμή παραγωγής των μοντέλων της Ferrari, άλλα μοντέλα περπάτησαν στην ειδική πασαρέλα για να επιδείξουν τις δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή Ρόκο Ιανόνε.

Ο Ιανόνε είναι γνωστός για τη δουλειά που έχει κάνει στους διάσημους οίκους Armani και Dolce & Gabbana και χρησιμοποίησε αυτήν την εμπειρία του για να συνδυάσει την υψηλή ραπτική με τα υλικά (π.χ. ανθρακονήματα) και την τεχνική που χρησιμοποιεί η Ferrari για να κατασκευάσει τα αυτοκίνητά της. Συνολικά ο Ιανόνε παρουσίασε 52 σύνολα, το 80% των οποίων είναι unisex.

Στην επίδειξη παραβρέθηκε φυσικά ο Τζον Έλκαν, που είναι ο επικεφαλής της Ferrari και εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι, ιδρυτή της γνωστής αυτοκρατορίας. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την επίδειξη στο εργοστάσιο της Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!