Τα αυτοκίνητα των Σάκκαρη και Τσιτσιπά (pics & vid)

Τα αυτοκίνητα των Σάκκαρη και Τσιτσιπά (pics & vid)
Οι Έλληνες τενίστες διαπρέπουν στο Ρολάν Γκαρός αλλά ξεχωρίζουν και για τα αυτοκίνητα που οδηγούν

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στο Παρίσι το Γαλλικό Όπεν του τένις, που επισης το γνωρίζουμε ως τουρνουά Ρολάν Γκαρός, και δύο καταπληκτικοί έλληνες αθλητές πρωταγωνιστούν στα χωμάτινα γήπεδά του. Μιλάμε φυσικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που με εμφατικό τρόπο έχει προκριθεί στον ημιτελικό της διοργάνωσης, και για τη Μαρία Σάκκαρη, που για πρώτη φορά έχει φτάσει στα προημιτελικά και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στους ημιτελικούς.

Οι δύο αυτοί ταλαντούχοι άνθρωποι δεν ξεχωρίζουν μόνο για τις επιδόσεις, τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία στο άθλημά τους αλλά και για τα οχήματα με τα οποία κινούνται στους δρόμους.

Σάκκαρη και Porsche μαζί από το 2019

Η Μαρία Σάκκαρη από το 2019 αποτελεί πρεσβευτή της Porsche για την Ελλάδα, καθώς στο πρόσωπό της αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους με σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το ήθος μιας αθλήτριας παγκόσμιας κλάσης, που αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά μας. Η Σάκκαρη οδηγεί ένα από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, την Cayenne E-Hybrid.

σακκαρη

Η plug-in υβριδική εκδοχή του υπερπολυτελούς SUV της Porsche ενσωματώνει έναν V6 βενζινοκινητήρα 2,9 λίτρων που παράγει 340 ίππους και έναν ηλεκτροκινητήρα με απόδοση136 ίππων. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει στους 462 ίππους και 700 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 4,8 δλ., και η τελική ταχύτητα φτάνει στα 253 χλμ./ώρα.

Ο Τσιτσιπάς ψηφίζει Tesla

O Στέφανος Τσιτσιπάς κινείται με ένα Tesla Model 3, καθώς η φιλοσοφία της ηλεκτροκίνησης -και κυρίως αυτή της Tesla- εκφράζει τις ανησυχίες του ίδιου του Έλληνα αθλητή για την περιβαλλοντική αλλαγή. Το Tesla Model 3 είναι το τελευταίο μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας και συνδυάζει εκρηκτικές επιδόσεις με μεγάλη αυτονομία και φυσικά μηδενικές εκπομπές ρύπων.

tesla

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την αντίδραση του Τσιτσιπά όταν παρέλαβε το Tesla του, το οποίο περίμενε με πολύ μεγάλη ανυπομονησία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!