Ολιβέιρα, Ζαρκό και Μίλερ μιλούν για τα συναισθήματα τους

Ολιβέιρα, Ζαρκό και Μίλερ μιλούν για τα συναισθήματα τους
Εντυπωσιακός αγώνας με πολλές πτώσεις, απρόοπτα και τιμωρίες. Ας δούμε πως το είδαν από μέσα οι τρεις οδηγοί που βρέθηκαν στο βάθρο.

Ο Τζακ Μίλερ πήρε μια ανέλπιστη 3η θέση από τον Φάμπιο Κουαρταραρό καθώς ο Γάλλος αντιμετώπισε πρόβλημα με τον αερόσακο της φόρμας του, που φούσκωσε και αναγκάστηκε να ανοίξει την φόρμα και να βγάλει το προστατευτικό του στέρνου του.

Ας δούμε τι λέει ο ίδιος ο Τζακ Μίλερ: «Δεν ήταν εύκολο σίγουρα. Αισθανόμουν εντάξει. Αλλά έχασα λίγο το μπροστινό μου...και έχασα μία ταχύτητα στην στροφή τέσσερα και προσπάθησα να τη βάλω και έχασα δυο τρεις θέσεις.
Ήξερα ότι θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα αυτό και η θερμοκρασία του μπροστινού ελαστικού πήγε πολύ ψηλά και ταυτόχρονα είχα ίχα γλυστρήματα πίσω...Στους δέκα γύρους υπήρχε ένα στρες, έδωσα τα πάντα, προσπάθησα να μειώσω την θερμοκρασία στο τέλος είδα ότι ο Φάμπιο είχε προβλήματα Ήξερα ότι στο τέλος ότι αν ήμουν πίσω θα είναι εντάξει. Ήταν ένας μεγάλος αγώνας, διασκέδασα. Συγχαρητήρια στον Μιγκέλ και πρέπει να πάει καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε έτσι.»

Αντίστοιχα ο μετριοπαθής Ζαρκό ανέφερε: «Ήταν ένας καλός αγώνας. Κοντρολάριζα όλο τον αγώνα, έχασα λίγο χρόνο να περάσω τον Τζακ γιατί έχει την ίδια μοτοσυκλέτα με εμένα και έπρεπε να βρω τα σημεία και μετά...Όταν έπρεπε όμως να πιάσω κάποιον και ήταν πολύ πολύ δύσκολο. Στους δύο τελευταίους γύρους, πίεσα πολύ, δεν ήξερα τι γινόταν, προσπάθησα να πιάσω τον Μιγκέλ, αλλά αυτός κοντρολάριζε την ταχύτητά του καλά. Είναι καλό να είμαι δεύτερος καθώς δεν μπορούσα να του επιτεθώ.»

Πιο ευτυχισμένος από όλους φυσικά ο Οδοντίατρος Μιγκέλ Ολιβέιρα που με το νέο πλαίσιο της ΚΤΜ και νέο προμηθευτή καυσίμων, βρήκε το ρυθμό και την ταχύτητα να αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό φέτος Κουαρταραρό και να νικήσει καθώς σε όλη την διάρκεια του αγώνα έδειχνε πολύ δυνατός.

Ο ίδιος λέει...«Είναι δύσκολο να το βάλεις σε λέξεις. Είναι ίσως ένας από τους καλύτερους αγώνες μου στην καριέρα μου μέχρι τώρα. Όλα ήταν πολύ δύσκολα. Το να διαχειριστείς τα λάστιχα, η πίεση που είχα από τον Φάμπιο, σε πάρα πολλούς γύρους. Μετά ήμουν ήρεμος όταν με πέρασε. Ήταν ο τέλειος αγώνας.
Πρέπει να ευχαριστήσω, δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους της KTM που μου δώσανε μια τέτοια ευκαιρία να είμαι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που είναι εδώ. Όλα ήταν εκπληκτικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Με το κοινό στις κερκίδες, μας κάνει να αισθανόμαστε πίσω στην κανονικότητα»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!