AGRI: Συνεργάτης του γεωργικού κλάδου για πάνω από 60 χρόνια

AGRI: Συνεργάτης του γεωργικού κλάδου για πάνω από 60 χρόνια
Στην TotalEnergies, πιστεύουμε ότι κάθε αγορά αξίζει μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων. Η σειρά AGRI είναι το αποκλειστικό μας brand που προορίζεται για τις απαιτητικές ανάγκες της γεωργικής αγοράς.

Τα προϊόντα AGRI ελέγχονται και εγκρίνονται από Μεγάλους Κατασκευαστές Αγροτικών και Βαρέων οχημάτων (κατασκευαστές γνήσιου εξοπλισμού - OEMs).

Αυτές οι εγκρίσεις προϊόντων είναι η επίσημη εγγύηση που αποδεικνύει ότι τα προϊόντα AGRI είναι 100% συμβατά με τον εξοπλισμό και την τεχνολογία αυτών των κατασκευαστών.

Premium προϊόντα και εξατομικευμένες λύσεις για να αυξήσετε την επιχειρησιακή σας αποδοτικότητα.

Η TotalEnergies αυξάνει τον χρόνο λειτουργίας του εξοπλισμού σας και μειώνει το κόστος συντήρησης χάρη στα παρακάτω:
• Premium σειρές AGRI: σχεδιασμένες μέσα από μακροχρόνια έρευνα, δοκιμασμένες σε πραγματικές συνθήκες δοκιμών στόλου και εγκεκριμένες από OEMs.
• Σύστημα Διαχείρισης Στόλου ANAC AGRI: αναλύσεις χρησιμοποιημένου λιπαντικού και υποστήριξη από τις τεχνικές ομάδες.

Η TotalEnergies αναπτύσσει λιπαντικά με βάση τις ανάγκες κάθε πελάτη, στα υπερσύγχρονα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει. Τα προϊόντα αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με τους κατασκευαστές Αγροτικών και Βαρέων οχημάτων, ώστε να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές τεχνικές ανάγκες τους.

Σειρά AGRI Οικονομίας Καυσίμου

Τα προϊόντα AGRI Οικονομίας Καυσίμου (Fuel Economy, FE) είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη μεγιστοποίηση των ιδιοτήτων οικονομίας καυσίμου χωρίς συμβιβασμούς στην προστασία του κινητήρα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ AGRI;

· Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία FE.

Η TotalEnergies δημιουργεί προϊόντα οικονομίας καυσίμου από το 1990. Σήμερα, το ένα τρίτο των λιπαντικών κινητήρων της TotalEnergies που πωλούνται παγκοσμίως, βασίζονται στην τεχνολογία FE.

· Λιπαντικά οικονομίας καυσίμου για κάθε εφαρμογή

Η ευρεία γκάμα μας σε FE προϊόντα προσφέρει λύσεις για κάθε εφαρμογή, όπως κινητήρες, κιβώτια και άξονες.

· Συνεργασίες με ΟΕΜs για προϊόντα οικονομίας καυσίμου

Οι σειρές TRAGTAGRI FE και DYNATRANS FE έχουν αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με μεγάλους OEMs.

Επομένως, διαθέτουν πλήθος εγκρίσεων για χρήση στους κινητήρες τους, με στόχο την επίτευξη της οικονομίας καυσίμου που επιθυμούν.

· Δοκιμασμένα σε Πραγματικές Συνθήκες και Πιστοποιημένα για Οικονομία Καυσίμου

Τα λιπαντικά TotalEnergies FE είναι δοκιμασμένα σε πραγματικούς στόλους οχημάτων που λειτουργούν σε πραγματικές συνθήκες και είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητους φορείς δοκιμών, όπως οι TUV Rheinland, UTAC και Μillbrook.


TRACTAGRI HDZ FE 10W-30
Λιπαντικό κινητήρα με τεχνολογία Low SAPS ειδικά σχεδιασμένο για κινητήρες τρακτέρ και γεωργικό εξοπλισμό με ή χωρίς φίλτρο σωματιδίων. Με σύνθεση οικονομίας καυσίμου για εξοικονόμηση έως και 4%, σε σύγκριση με ένα συμβατικό λιπαντικό SAE 40. Η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου μπορεί φτάνει έως και 6% εάν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το λιπαντικό μετάδοσης κίνησης DYNATRANS VX FE.

Διαθέτει εξαιρετική θερμική σταθερότητα που εξασφαλίζει αποτελεσματική λίπανση και προστασία του κινητήρα σε πολύ δύσκολες και μεγάλες περιόδους λειτουργίας ακόμα και στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Η προηγμένη σύνθεση Low SAPS του TRACTAGRI HDZ FE 10W-30 αποτρέπει τη φραγή του φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου (DPF) και επεκτείνει την διάρκεια ζωής του.

...... .....

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!