Εκκίνηση για το EcoFest 2021

Εκκίνηση για το EcoFest 2021
To EcoFest κάνει πρεμιέρα για το 2021 με πλούσιο περιεχόμενο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Το EcoFest 2021 διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας, την Περιφέρεια Αττικής και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Αττικής, Νέα Μητροπολιτική Αττική. To τριήμερο φεστιβάλ ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου και θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 6 Ιουνίου.

Το EcoFest 2021 πραγματοποιείται στην Πλατεία Νερού, στον ευρύτερο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Η οργάνωση είναι αφιερωμένη στη βιώσιμη μετακίνηση και ανάπτυξη, όπως επίσης και τις πράσινες και έξυπνες πόλεις. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων, οι οποίες ενημερώνουν και ψυχαγωγούν το κοινό για ένα πράσινο μέλλον.

Από παιχνίδια ερωτήσεων για παιδιά, διάφορες δράσεις, εκθέσεις αυτοκινήτων, χώρος μουσικής ψυχαγωγίας και ευαισθητοποίησης για πράσινους τρόπους ανάπτυξης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το τριήμερο από τις 10:00 το πρωί, έως τις 21:30 το βράδυ, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας να είναι υπό ισχύ. Μεγάλος υποστηρικτής του

EcoFest 2021 αποτελεί ο Όμιλος Συγγελίδη, ο οποίος συμμετέχει στην έκθεση με τις μάρκες αυτοκινήτων που εκπροσωπεί. Όλα τα μοντέλα που θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο θα είναι διαθέσιμα για test-drive.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το EcoFest 2021 εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!