Πως επέστρεψαν στην Αθήνα Ατρόμητος, ΑΕΚ και Φάρος

Δήμος Μπουλούκος
Πως επέστρεψαν στην Αθήνα Ατρόμητος, ΑΕΚ και Φάρος

bet365

Τέλος καλό, όλα καλά με την αεροπορική περιπέτεια για Ατρόμητο, ΑΕΚ και Φάρο και το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ για το τι έγινε και πως επέστρεψαν στην Αθήνα οι τρεις ομάδες!

Τρόμος στον αέρα για τις τρεις ομάδες, αλλά και τους επιβάτες της τελευταίας πτήσης της Aegean από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου. Το gazzetta.gr έψαξε τις τρεις ομάδες και έχει το ρεπορτάζ για το πως επέστρεψαν στην Αθήνα.

Οι στιγμές ήταν εφιαλτικές για όλους τους επιβάτες της πτήσης, κοντά στην προσγείωση στην Αθήνα. Το ταξίδι ήταν σχετικά ομαλό αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν το αεροσκάφος κατέβηκε κάτω από τα σύννεφα και συνάντησε τον άσχημο καιρό με τους μεγάλης έντασης ανέμους που έφταναν τα 8 μποφόρ.

Οπως μας είπαν οι επιβαίνοντες οι αναταράξεις ήταν συνεχείς και έντονες και δεν έλειψαν τα επιφωνήματα φόβου, όσο το αεροπλάνο πλησίαζε για προσγείωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μάλιστα ο πιλότος είχε κατεβάσει τους τροχούς και ήταν έτοιμος να κατεβάσει το αεροπλάνο, αλλά τελευταία στιγμή και λίγο πριν πατήσει στο αεροδιάδρομο, αποφάσισε για να μην ριψοκινδυνέψει να το σηκώσει ξανά και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ενημερώνοντας αμέσως όλους τους επιβάτες.

Τελικά χωρίς κανένα νέο πρόβλημα προσγειώθηκε στο Μακεδονία και τότε ο Αγγελόπουλος του Φάρου φίλησε το έδαφος, όταν κατέβηκε. Ολοι είχαν να λένε για την περιπέτεια που έζησαν, ωστόσο η ομάδα της μπασκετικής ΑΕΚ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη καθώς παρέμεινε στο αεροπλάνο και τελικά μετά από νέα πτήση, το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Αντιθέτως η αποστολή του Ατρόμητου έφυγε από το αεροπλάνο και δεν ξαναγύρισε! Εμεινε σε ξενοδοχείο και στις 11 το πρωϊ ξεκίνησε με πούλμαν για την Αθήνα. Οσο για τον Φάρο Κερατσινίου επέλεξε άλλο μέσο μαζική μεταφοράς, το τρένο δηλαδή και αφού ταξίδευαν όλο το βράδυ, έφτασαν το πρωϊ στην Αθήνα!

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!

 

Τελευταία Νέα