Α1 Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ θέλει την φιέστα τίτλου, ο ΟΦΝΙ… 5ο τελικό

Φαση από το ΟΦΝΙ - ΠΑΟΚ

bet365

ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία συγκρούονται για τέταρτη φορά, το απόγευμα (3/5 - 18:00) στη Μίκρα, με φόντο το έπαθλο του πρωταθλητή της Α1 γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 2-1 στις νίκες και σε περίπτωση που επικρατήσει σήμερα στις 18:00 του ΟΦ Νέας Ιωνίας, θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στην Α1 γυναικών του χάντμπολ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», πέρα από την υποστήριξη των φίλων του, έχει με το μέρος του και την παράδοση, καθώς η τελευταία του εντός έδρας ήττα από τη Νέα Ιωνία ήταν στις 12 Μαΐου του 2018 και έκτοτε μετράει μόνο νίκες στη Θεσσαλονίκη. Η Νέα Ιωνία από την πλευρά της θα εμφανιστεί με καλύτερη ψυχολογία, μετά τη νίκη στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών και θα επιδιώξει να κάνει το 2-2, ώστε ο τίτλος να κριθεί το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα της.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κινατζίδης - Φωτακίδης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube.

Το πανόραμα των τελικών

1ος τελικός: Νέα Ιωνία - ΠΑΟΚ 18-19
2ος τελικός: ΠΑΟΚ - Νέα Ιωνία 23-21
3ος τελικός: Νέα Ιωνία - ΠΑΟΚ 24-20
4ος τελικός: ΠΑΟΚ - Νέα Ιωνία / 3 Μαΐου - 18:00
5ος τελικός: Νέα Ιωνία - ΠΑΟΚ (αν χρειαστεί) - 8 ή 9 Μαΐου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα