ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας 28-21: Τρία στα τρία με την… αύρα της Αγιά - Σοφιάς

ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας 28-21: Τρία στα τρία με την… αύρα της Αγιά - Σοφιάς

Κώστας Ευθυμιάδης
ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας 28-21: Τρία στα τρία με την… αύρα της Αγιά - Σοφιάς

bet365

Η ΑΕΚ κέρδισε στο ΟΑΚΑ και τον Αερωπό (28-21) παρά το μέτριο ξεκίνημα και συνεχίζει το αήττητό της στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Μετά από μια ιστορική βραδιά για τους οπαδούς της ΑΕΚ, η ομάδα χάντμπολ δεν θα μπορούσε να τους… χαλάσει την διάθεση.

Εκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Αερωπό με 28-21 σε ένα παιχνίδι όπου με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά, έδειξε καλά στοιχεία, κυρίως αμυντικά, υπό το βλέμμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παύλου Παπαϊωάννου. Επιθετικά για ένα ακόμη ματς είχε αρκετά λάθη, ωστόσο ούτε τώρα της στοίχησαν κάποιον βαθμό.

Η Ενωση αιφνιδιάστηκε από την ομάδα της Εδεσσας που είχε το προβάδισμα στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα (5-7), σε ένα διάστημα που η ΑΕΚ έκανε αρκετά λάθη και δεν είχε σωστές επιλογές στην επίθεση.

Ο Αλβανός δοκίμασε να αλλάξει την κατάσταση και μετά το 6-8 στο 18’, ανέβασε την απόδοσή της. Ισοφάρισε σε 8-8 και πήρε προβάδισμα στη συνέχεια με 12-10 στο 25’. Ο Αερωπός αντέδρασε ξανά και ισοφάρισε, όμως ένα 3-0 σερί της ΑΕΚ στο τελευταίο τρίλεπτο, την έστειλε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 15-12.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα 4 τερμάτων, με τον Λέμος να τραυματίζεται στην επόμενη φάση χτυπώντας στο κεφάλι, αλλά συνέχισε τον αγώνα. O Παπαδιονυσίου στο 37’ πήγε την διαφορά στο +6 (20-14), με την Ενωση να έχει τον πλήρη έλεγχο του ματς και να φτάνει εύκολα στη νίκη.

ΑΕΚ - ΑΕΡΩΠΟΣ 28-21

ΑΕΚ: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Τικ, Ζίφκοβιτς 4, Κεδέρης 8, Παπαδιονυσίου 1, Αλμέιδα, Λιάπης 2, Ρογκούλσκι 3, Μαντάλινιτς 2, Λέμος 1, Κοτσιώνης 1, Νικολαϊδης, Ηλιόπουλος 5, Τσιτόμπι 1, Αρσιτς.

ΑΕΡΩΠΟΣ: Βέρεμτσουκ, Γεωργαλής, Κωστακίδης 2,Τσέλιος, Παπαγιάννης, Μπούκλιν, Μαυροδουλάκης 5, Μουμτζιδέλλης 3, Αθανασιάδης 2, Γάτσης 1, Μίγγας, Τοτίδης, Μυλωνάς, Κράλλης 2, Μποκάρεφ 6.

Διαιτητές: Καρυδάκης, Γιακαλής, Δίλεπτες: 6-5, Πέναλτι: 4/3 - 1/1.


@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα