Χάντμπολ: Η Νέα Ιωνία και ο ΠΑΟΚ φαβορί ξανά στο Κύπελλο Ελλάδος γυναικών

Δημήτρης Ντζάνης
Η Νέα Ιωνία και ο ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί για να βρεθούν για 3η σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου

bet365

Στα Βριλήσσια φιλοξενείται το 20ό Final Four του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών, με την κάτοχο Νέα Ιωνία και τον ΠΑΟΚ να είναι τα φαβορί για τη διεκδίκηση του τροπαίου.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο χάντμπολ γυναικών κρίνεται αυτό το διήμερο στο ΚΓ Μελισσίων, με τη διεξαγωγή του 20ού Final Four του Κυπέλλου Γυναικών Λουξ.

Η Νέα Ιωνία και ο ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί για να βρεθούν για 3η σερί χρονιά στον τελικό και το βράδυ της Δευτέρας (11/3, 20:00, ΕΡΤ3) να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες των τελευταίων ετών έχουν από έξι κατακτήσεις, με τη Νέα Ιωνία να νικά στον περσινό τελικό τον ΠΑΟΚ με 29-23 στην Ηγουμενίτσα.

Στους ημιτελικούς της Κυριακής (10/3) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Πανόραμα και η Νέα Ιωνία την Αναγέννηση Άρτας, που είναι η πολυνίκης με 10 Κύπελλα, με το τελευταίο να είναι το 2008.

Με προσκλήσεις, τι ανακοίνωσε η ΟΧΕ

Οπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, η είσοδος στο γήπεδο θα γίνει με προσκλήσεις για τους φιλάθλους.
Στον 1ο ημιτελικό (μπλε χρώμα προσκλήσεων) ο ΠΑΟΚ θα λάβει 100 προσκλήσεις (θύρα 2), ενώ το Πανόραμα θα λάβει 30 προσκλήσεις (θύρα 1)
Στον 2ο ημιτελικό (λευκό χρώμα προσκλήσεων) ο ΟΦΝ Ιωνίας θα λάβει 150 προσκλήσεις (θύρα 1), ενώ η Αναγέννηση Άρτας δεν ζήτησε προσκλήσεις.
Για τον τελικό θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις 21:30 της Κυριακής, όπου και θα αποφασιστεί ο καταμερισμός των προσκλήσεων (πορτοκαλί χρώματος)

Το πρόγραμμα - Οι τίτλοι

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Ημιτελικοί
17:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΠ Πανόραμα
20:00 ΟΦΝ Ιωνίας- Αναγέννηση Άρτας

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024
20:00 Τελικός (ΕΡΤ3)

Οι τίτλοι

Αναγέννηση Άρτας 10
ΓΕ Βέροιας 7
Νέα Ιωνία 6
ΠΑΟΚ 6
Ορμή Πάτρας 4
Αθηναϊκός 3
ΑΣΕ Δούκα 1

@Photo credits: INTIME, Αλέξανδρος Ευαγγελάτος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα