Αλβανός: «Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην ρεβάνς της Σουηδίας, πάμε για τη νίκη»

Αλβανός: «Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην ρεβάνς της Σουηδίας, πάμε για τη νίκη»

Newsroom
Αλβανός: «Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην ρεβάνς της Σουηδίας, πάμε για τη νίκη»

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός, κρατά χαμηλούς τόνους παρά το +5 του πρώτου αγώνα με την Αλίνγκσας στο EHF European Cup στο χάντμπολ.

Η ΑΕΚ παίζοντας εξαιρετικά, ιδίως στο τελευταίο δεκάλεπτο, κέρδισε 32-27 την Αλίνγκσας από την Σουηδία και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του EHF European Cup στο χάντμπολ.

Η διαφορά ήταν κοντά σε όλο το ματς, αλλά στα τελευταία δέκα λεπτά ήρθε ένα μικρό σερί της Ενωσης που έφερε αυτό το +5, το οποίο της δίνει τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο για την φάση των «16».

Ωστόσο, η γενικότερη εικόνα του ματς, κάνει τον προπονητή της ομάδας, Αλέξη Αλβανό, να είναι συγκρατημένος και να τονίζει πως η ρεβάνς θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή.

«Οι παίκτες μου πέτυχαν μια μεγάλη νίκη κόντρα σε ένα αντίπαλο που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, με πολύ μεγάλη παιδεία στο χάντμπολ και εξαιρετικούς παίκτες. Σίγουρα για εμάς είναι μια μεγάλη νίκη, όμως η διαφορά των πέντε τερμάτων θα μας κάνει να είμαστε πιο προσεκτικοί, καθώς πηγαίνουμε σε μια δύσκολη έδρα και σε συνδυασμό με το ταξίδι και την κούραση θα πρέπει να τα υπολογίσουμε όλα και να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε στην διαφορά και θα πρέπει διεκδικήσουμε την νίκη» τόνισε ο Αλβανός που γνωρίζει ότι μετά από αυτό το κρίσιμο ματς ακολουθεί και το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κρίνει και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Handball Premier.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα