Εθνική χάντμπολ γυναικών: Να «σφραγίσει» την πρόκριση στη 2η φάση των πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023

Newsroom
Εθνική χάντμπολ γυναικών: Να «σφραγίσει» την πρόκριση στη 2η φάση των πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023

bet365

Η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά στα διπλά παιχνίδια με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στην πόλη Καζίν και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Με προπόνηση στο Sports Hall Cazin ολοκλήρωσε την Παρασκευή (4/11) η εθνική χάντμπολ γυναικών την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για την 1η φάση των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023.

Η ελληνική ομάδα την Πέμπτη (3/11) τυπικά γηπεδούχος, επικράτησε με 23-21 στην πόλη Καζίν και στο ίδιο γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου (5/11, 18:00, EHF TV) θέλει να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση στη 2η φάση των πλέι οφ.

Οι διεθνείς παίκτριες έχουν καλή ψυχολογία, ειδικότερα μετά την εξαιρετική εμφάνιση του τελευταίου 15λεπτου του πρώτου αγώνα, όπου πέτυχαν την ανατροπή στο σκορ.

Κεπεσίδου: «Μονόδρομος η πρόκριση, χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Η τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου, δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Κάναμε ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα με μεγάλη ανατροπή και θέλω να συγχαρώ όλους γι’ αυτό, γιατί ήταν πραγματικά δύσκολο να γυρίσουμε ένα παιχνίδι από το μείον έξι σε μια τέτοια έδρα.

Η εθνική ομάδα χρειάζεται τέτοιες νίκες και όταν έρχονται με αυτόν τον τρόπο είναι πιο γλυκές. Η δουλειά όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν θα είναι εύκολη ούτε στο 2ο παιχνίδι. Γνωρίζοντας τι μας περιμένει πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτερες και ακόμα πιο συγκεντρωμένες. Στο μυαλό μας είναι ότι η πρόκριση είναι μονόδρομος και θα κάνουμε τα πάντα για να την πάρουμε».

kepesidou

Η Αγνή Ζυγούρα, με τη σειρά της είπε: «Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι κόντρα σε μια πιο βελτιωμένη ομάδα συγκριτικά με αυτή που αντιμετωπίσαμε στη Βέροια πριν δύο χρόνια, μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο και γενικά σε μια δύσκολη έδρα. Βρεθήκαμε να χάνουμε για 6 γκολ στο 45', ωστόσο είχαμε την ψυχραιμία να αντιδράσουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτερες και πιο έτοιμες πνευματικά, μιας που παίζουμε και τα δύο παιχνίδια μέσα στη Βοσνία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα