Πετρούνιας: «Θα τα πούμε στο Παρίσι, πρέπει να κλείσω με χρυσό!» (vid)

Νίκος Καρφής
Πετρούνιας: «Θα τα πούμε στο Παρίσι, πρέπει να κλείσω με χρυσό!» (vid)

bet365

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδωσε ραντεβού για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι, δηλώνοντας πως πάει για το χρυσό.

Στο Τόκιο είδαμε άλλη μια σπουδαία παράσταση του ασυναγώνιστου Λευτέρη Πετρούνια. Ο τεράστιος Έλληνας αθλητής μετά από το χρυσό μετάλλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο κατέκτησε το χάλκινο στο Τόκιο και έγινε ο 2ος Έλληνας μετά από τον Δημοσθένη Ταμπάκο (χρυσό, ασημένιο) με 2 μετάλλια στους κρίκους. Πλέον με το μετάλλιο του Λευτέρη, η χώρα μας μετρα 12 μετάλλια σε Ολυμπιακούς στη γυμναστική (11 στην ενόργανη και ένα στη ρυθμική).

Μετά το τέλος, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, ανανεώνοντας το ραντεβού για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι, εκεί όπου τόνισε έχει μοναδικό στόχο το χρυσό μετάλλιο.

«Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου. Αισθάνομαι πολύ γεμάτος, ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, ένας πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν τρομακτικά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά στα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από πανδημίες και χειρουργεία, μετά απ' όσα έχω περάσει. Έχω γλυκόπικρη γεύση γιατί μου αρέσει να κερδίζω, γιατί δεν μου αρέσει να έχω δεύτερη και τρίτη θέση. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά.

Νιώθω δικαίωση γι' αυτό το μετάλλιο, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν τις δύσκολες στιγμές. Επίσης είναι απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σε μένα μετά το χειρουργείο που έκανα.

Μαμά, τα κατάφερα! Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, τη Βασιλική που είναι εδώ, τον γιατρό μου, κ. Παξινό, και τον προπονητή μου, τον κ. Ράφτη. Θα τα πούμε στο Παρίσι, δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, πρέπει να κλείσει με πρώτη», ήταν τα λόγια του.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα