Πετρούνιας: «Κατέθεσα την ψυχή μου για να πάρω την πρόκριση» (vid)

Πετρούνιας: «Κατέθεσα την ψυχή μου για να πάρω την πρόκριση» (vid)

bet365

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Αθήνα με το χρυσό μετάλλιο και με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ανακουφισμένος και χαρούμενος που κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο στόχο του που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επέστρεψε στην Αθήνα από την Ντόχα ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του 2016 στους κρίκους κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τον περίμενε η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες του αλλά και η διοίκηση της ΕΓΟ.

«Να ακουστεί ο εθνικός ύμνος στο Τόκιο»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατά την άφιξη του στην Ελλάδα μίλησε για τον Γολγοθά που τράβηξε αυτά τα χρόνια για να φτάσει στο Τόκιο.

Πετρουνιας

Εν συνεχεία σημείωσε: «Κατέθεσα την ψυχή μου για να πάρω αυτή την πρόκριση. Αυτή η πρόκριση ήταν πολύ δύσκολη. Το σκορ που χρειαζόμουν πιθανότατα είναι χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο. Κατάφερα να πάρω παραπάνω. Η πίεση ήταν μεγάλη και δεν ήταν αγώνας για καρδιακούς».

Όσο αφορά το μυστικό της επιτυχίας είπε: «Να προσπαθείς ότι και να κάνεις στη ζωή σου να το κάνεις πολύ καλά. Να το θέλεις και να το πιστεύεις πάρα πολύ.

Ρισκάραμε με το χειρουργείο και το ξέραμε. Πιστέψαμε όμως και φέραμε την πρόκριση έστω και στο παραπέντε. Την αφιερώνω στην οικογένεια μου. Σκοπός είναι να ακουστεί ο εθνικός ύμνος στο Τόκιο.

Μετά από αυτή την πρόκριση που την πάλευα δυο χρόνια είμαι πιο ελαφρύς ψυχολογικά. Αυτό που θέλω είναι να πάρω το αεροπλάνο και να πάω στο Τόκιο. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».

«Θα συνεχίσω και μετά από το Τόκιο»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας που είναι μόλις 30 ετών ρωτήθηκε εάν θα συνεχίσει και μετά από το Τόκιο και απάντηση: «Πιθανότατα ναι. Θα συνεχίσω».

Πετρουνιας 2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα