Met Gala: Αθλητισμός και μόδα ενώθηκαν ξανά

Πηνελόπη Γκιώνη
Ο αθλητισμός έχει θέση παντού και κορυφαίες αθλήτριες το δείχνουν καθημερινά. Αυτή τη φορά, με τις εμφανίσεις τους σε ένα από τα δημοφιλέστερα event μόδας του κόσμου: Met Gala.

«Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν η άννα Γουίντουρ μας κάλεσε και τους τρεις μας», έγραψε στη λεζάντα μίας φωτογραφίας που ανέβασε με τον σύζυγό της και τη φουσκωμένη κοιλιά της η σταρ του τένις Σερένα Γουίλιαμς, αναφερόμενη στο Met Gala.

Η θρυλική τενίστρια με αυτό τον τρόπο επέλεξε να ανακοινώσει σε όλους πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, μετά την κόρη της Ολυμπία, με ένα καρουζέλ φωτογραφιών που φαίνεται η ίδια να φορά ένα κομψό φόρεμα και η φουσκωμένη κοιλιά της να είναι εμφανής. Με αυτή την εμφάνιση, έδωσε το παρών και στο δημοφιλές event μόδας «Met Gala», στο οποίο η Αμερικανίδα σταρ έχει βρεθεί ξανά.

Η ανακοίνωση της Αμερικανίδας μας έκανε να εμπεδώσουμε πως ο κύκλος της στο τένις έχει μάλλον κλείσει δια παντός και πως έχει ήδη αφιερωθεί στη ζωή της έξω από αυτό.

Η νικήτρια των 13 Γκραν Σλαμ τίτλων, όμως, δεν ήταν η μοναδική εκπρόσωπος του αθλητισμού που είχε προσκληθεί στο δημοφιλές event. Η Αμερικανίδα επαγγελματίας μπασκετμπολίστρια του WNBA, Μπρίτνεϊ Γκράινερ, παρευρέθηκε στο γκαλά μαζί με τη σύζυγό της.

Η νεαρή Ολυμπιονίκης του σκι, Αϊλίν Γκου, που έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ αλλά αγωνίζεται για την Κίνα, βρέθηκε επίσης στο event.

@Photo credits: Instagram