Women's Super League: Οι ομάδες του πρωταθλήματος Αγγλίας για πρώτη φορά στο FIFA 23

Μαριλένα Καλόπλαστου
Οι σύλλογοι της Super League Γυναικών, της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών της Αγγλίας, πρόκειται να συμμετάσχουν στην τελευταία έκδοση του παιχνιδιού της EA Sports για πρώτη φορά στην ιστορία.

Λίγο αφότου η δεινή σκόρερ της πρωταθλήτριας Τσέλσι, Σαμ Κερ, φιγούραρε στο εξώφυλλο του FIFA 23, -για πρώτη φορά γυναίκα ποδοσφαιρίστρια- μια ακόμα σπουδαία είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών της Αγγλίας (Women's Super League) θα συμμετάσχουν στην τελευταία έκδοση του διάσημου παιχνιδιού της EA Sports.

Εκτός από συλλόγους στην Αγγλία, θα συμπεριληφθούν επίσης ομάδες από την κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας και διεθνείς γυναικείες ομάδες.

Θυμίζουμε ότι η φετινή έκδοση του παιχνιδιού θα είναι η τελευταία του παιχνιδιού με το σήμα της FIFA από την EA Sports, με τη συνεργασία της με το κυβερνητικό όργανο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να πλησιάζει στο τέλος της. Η σειρά αλλάζει σε EA Sports FC από το 2023 κι έπειτα.

Η Σαμ Κερ έγινε η πρώτη γυναίκα παίκτρια που εμφανίζεται στο εξώφυλλο

Η ανακοίνωση ότι οι ομάδες του WSL θα εμφανιστούν στο FIFA 23 έρχεται αφότου αποκαλύφθηκε ότι η παίκτρια της Τσέλσι, Σαμ Κερ, θα γίνει η πρώτη γυναίκα παίκτρια που εμφανίζεται στο παγκόσμιο εξώφυλλο του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτέμβρη!