Νάταλι Πόρτμαν: Ντεμπούτο για την ομάδα της μπροστά σε 16.000 κόσμο

Η Angel City FC, η ομάδα της δημοφιλούς ηθοποιού, ντεμπούταρε το Σάββατο (19/03) μπροστά σε γεμάτες κερκίδες!

Δεν προκάλεσε αίσθηση η μεγάλη παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι των Angel City κόντρα στους San Diego Wave το περασμένο Σάββατο. Τα 14.000 εισιτήρια διαρκείας που είχαν πουληθεί πριν καν το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας, έδιναν το στίγμα.

Το ποδοσφαιρικό κλαμπ των αστέρων του Χόλιγουντ, προεξάρχουσας της Νάταλι Πόρτμαν, έδωσε το πρώτο του παιχνίδι για το Challenge Cup και το έκανε μπροστά σε 16.000 κόσμο που έσπευσαν

«Το Σάββατο ήταν μαγικό. Οι παίκτριες, οι φίλαθλοι. Ήδη μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια, η οποία βρέθηκε στο «Τάιταν Στέιντιουμ» στο Φούλερτον ανάμεσα στις οργανώτριες της κερκίδας, ζώντας από κοντά την αγάπη του κόσμου προς το εγχείρημά της.

«Όλο το project της Angel City είναι τόσο απίστευτο. Ως άτομο που πέρασα μεγάλο μέρος από τη ζωή μου προσπαθώντας να προωθήσω τις γυναίκες σε όλες τις βιομηχανίες, αλλά ειδικά στον αθλητισμό, είναι απίστευτο να είμαι μέλος ενός οργανισμού με ένα όραμα που είναι τόσο ευθυγραμμισμένο με το δικό μου. Ως παίκτρια, δίνει σε εμένα και σε όλη την ομάδα κάτι μεγαλύτερο για να παίξω», δήλωσε η δύο φορές Παγκόσμια πρωταθλήτρια με την ομάδα των ΗΠΑ, Κρίστεν Πρες.