Φασούλας, Μάλτση και Κωνσταντινίδου μιλούν για το μπάσκετ Γυναικών κι εύχονται στο GWomen

Το GWomen βρέθηκε στην παρουσίαση του Διεθνούς τουρνουά νεανίδων που διοργανώνεται στην Ηλιούπολη και συνάντησε σπουδαία πρόσωπα από τον χώρου του μπάσκετ, που μίλησαν για τον γυναικείο αθλητισμό κι ευχήθηκαν τα καλύτερα για το ξεκίνημα του νέου project του Gazzetta.

Η Baseline Events και ο Δήμος Ηλιούπολης οργανώνουν τριήμερο διεθνές τουρνουά νεανίδων για την καταπολέμηση της βίας των γυναικών υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης που έγινε σήμερα Σάββατο (05/03) στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, μεταξύ άλλων μίλησαν η πρώην διεθνής μπασκετμπολίστρια και επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ομοσπονδίας στο γυναικείο μπάσκετ, Άννη Κωνσταντινίδου, η πρώτη σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής γυναικών, Εβίνα Μάλτση και η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας.

Το παρών στην εκδήλωση και το GWomen ως χορηγός επικοινωνίας, μίλησε με τις σπουδαίες αυτές προσωπικότητας του ελληνικού αθλητισμού. Ο κ. Φασούλας, αναφέρθηκε στο μπάσκετ Γυναικών στη χώρα μας, χαρακτηρίζοντάς το «υποβαθμισμένο», σημειώνοντας πως «οι γυναίκες ακολουθούν τους κανόνες πολύ περισσότερο από τους άνδρες. Τα βασικά του μπάσκετ τα κάνουν καλύτερα».

Από πλευράς τους οι κυρίες Μάλτση και Κωνσταντινίδου στάθηκαν στο project του Gazzetta για τον γυναικείο αθλητισμό -GWomen- ευχόμενες τα καλύτερα για το ξεκίνημά του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους:

@Photo credits: INTIME