H Aprilia Tuareg Racing στο Hellas Rally Raid

H Aprilia Tuareg Racing στο Hellas Rally Raid
Οι Ιάκοπο Τσερούτι και Φραντσέσκο Μοντανάρι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε μια από τις πιο απαιτητικές διαδρομές της κεντρικής Ελλάδας.

Μετά από τη νίκη στο Ιταλικό MotoRally, η ομάδα της Aprilia Tuareg Racing κατευθύνεται στην Ελλάδα για το Hellas Rally Raid από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου. Επτά Ειδικές Διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων δύο μαραθώνιων, σε έναν απαιτητικό αγώνα που θα δοκιμάσει τις ικανότητες των Ιάκοπο Τσερούτι και Φραντσέσκο Μοντανάρι.

Aprilia Tuareg Racing
Φωτογραφίες: Aprilia Racing

Οι μοτοσικλέτες της Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδερφών Γκουαρέσκι, θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν την πρωταγωνιστική τους θέση στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας. Το Hellas Rally Raid αποτελεί επίσης σημαντική ευκαιρία για την ομάδα της Aprilia Tuareg Racing να προετοιμαστεί για το Africa Eco Race, καθώς το έδαφος θα είναι παρόμοιο με αυτό που θα συναντήσουν στο Μαρόκο.

Aprilia Tuareg Racing
Φωτογραφίες: Aprilia Racing

Ο Ιάκοπο Τσερούτι είναι έτοιμος για άλλη μία καλή εμφάνιση, σε έναν αγώνα που έχει συμμετάσχει ήδη δύο φορές. Για τον Μοντανάρι, από την άλλη πλευρά, θα είναι η πρώτη εμπειρία σε αυτόν τον αγώνα, αλλά είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του. Και οι δύο αναβάτες θα συμμετάσχουν στην κατηγορία FIM Twin με την Aprilia Tuareg 660.

Aprilia Tuareg Racing
Ιάκοπο Τσερούτι | Φωτογραφίες: Aprilia Racing

Ιάκοπο Τσερούτι: «Ξεκινάμε με μια μοτοσικλέτα που γνωρίζουμε καλά. Έχω αγωνιστεί σε αυτόν τον αγώνα δύο φορές, όχι ακριβώς σε αυτήν την περιοχή, αλλά είμαι εξοικειωμένος. Είναι ένας αρκετά απαιτητικός αγώνας γιατί διαρκεί αρκετές μέρες. Οι μέσοι χρόνοι είναι χαμηλοί, αλλά υπάρχουν πολλά βράχια, οπότε γίνεται τόσο σωματικά απαιτητικός όσο και σκληρός για τη μοτοσικλέτα. Είμαι σίγουρος. Πηγαίνω στο Hellas σε καλή φόρμα και έτοιμος για δράση».

Aprilia Tuareg Racing
Φραντσέσκο Μοντανάρι | Φωτογραφίες: Aprilia Racing

Φραντσέσκο Μοντανάρι: «Μας περιμένει ένας εξαιρετικά μακρύς, αλλά φανταστικός αγώνας. Θα είναι η πρώτη φορά για μένα, αλλά ακούγοντας τις ιστορίες του Ιάκοπο, θα είναι διασκεδαστικό. Έχω προπονηθεί μαζί του και προσπάθησα να διατηρήσω καλό ρυθμό και να κάνω εξαιρετικά μεγάλες διαδρομές. Θα φτάσουμε έτοιμοι και θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!